Kommune giver ansatte særlig tak til 3,7 millioner

20210207-132254-A-1920x1281we
500 kroner kan alle ansatte af Slagelse Kommune se frem til at modtage i form af et gavekort som tak for deres indsats under coronakrisen. (Arkivfoto) Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix
18. mar. 2021 08.08
Et flertal i Slagelse Byråd vil give kommunens godt 7000 ansatte en særlig tak for deres indsats under coronakrisen. 3,7 millioner kroner bliver fordelt ligeligt mellem de ansatte i kommunen.

Hvis du er kommunalt ansat i Slagelse Kommune, så har du noget at se frem til. Det er nemlig blevet besluttet i Slagelses Byråd, at de ansatte i kommunen vil få et gavekort som tak for deres indsats under cororankrisen. Det skriver sn.dk.

Det ekstraordinære tak udmønter sig i 500 kroner per næse til samtlige af kommunes offentligt ansatte. Udmeldingen vækker glæde hos de ansatte.

- Som medarbejdere værdsætter vi det her tiltag. Rigtig mange har arbejdet ude i felten, udsat sig selv for en risiko og så videre. Mange har haft tæt borgerkontakt - måske endnu mere, end de plejer - og så er der dem, der har arbejdet hjemme under væsentligt ringere forhold og vilkår, end de er vant til, siger Roar Mohammed Johansen, fællestillidsrepræsentant samt næstformand i kommunens samarbejdsudvalg, HovedMED, hvor kommunaldirektøren sidder for bordenden, til sn.dk.

Dog har det ikke været alle i byrådet, der var vilde med ideen. Venstre i Slagelse var imod, da partiet mener, at det  er et forkert signal at sende, når de kommunalt ansattes indsats vægtes højere end de ansatte i den private sektor.

De ansatte vil få de 500 kroner som et gavekort, der kan bruges i detailhandlen i Slagelse Kommune.