Elektriker:
Vejen til den grønne omstilling er ikke kun brolagt med energi-øer og vindmølleparker

Mathias_Vinholt_bred
20. okt. 2021 06.30
Dette er en klumme. Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning.

DET HAR VÆRET en bittersød fornøjelse som elektriker at følge den offentlige debat det sidste stykke tid. Håndværkere og i særdeleshed mit eget fag er igen og igen blevet fremhævet af blandt andet statsministeren som nøglen til, at den grønne omstilling af Danmark skal lykkes. Danmark skal elektrificeres, elbilerne skal indtage de danske veje og strømmen i stikkontakten skal kun være grøn.

LÆS OGSÅ: Fagforbund langer ud efter regeringens plan om klimaerhvervsskoler

Ambitionerne, drømmene og skåltalerne er altså ikke i restordre hos politikerne og regeringen, og derfor ærgrer det mig også at skulle være ham, der skal ødelægge den gode stemning. For når det kommer til løsninger på de problemer, vi præsenterer for regeringen, må vi i Dansk El-Forbund bare konstatere, at der bliver meldt hus forbi.

Vejen til den grønne omstilling er beklageligvis ikke kun brolagt med energi-øer, vindmølleparker og hvad der ellers gør sig godt på et powerpoint-slide til et stort opslået pressemøde
Mathias Vinholt, elektriker, form. Dansk El-Forbund Ungdom

En gammel traver i diskussionen er manglen på penge til at give vores allerede eksisterende skoler et tidssvarende og nødvendigt løft af faciliteter og undervisningsmateriale.

Glemt kodeord