Det Røde Ryk - De Røde Partiers Vælgere

27. sep 2019
Hvilke udfordringer står Ellemann med? Hvad betyder valget af Støjberg over Ellen Trane Nørby? Og er Venstre vælgermæssigt egentligt et liberalt parti? Få svarene i vores populære podcast Pollster.

”Regeringens finanslovforslag fremlægges i næste uge. En finanslov, der skal bæres igennem med støttet fra de øvrige partier i rød blok. Dette afsnit af Pollster handler om de røde vælgere i Rød Blok udover Socialdemokratiet.

Vi lægger vanen tro ud med Pollster Periskopet, hvor vi dykker ned i en aktuel historier, og kigger i denne uge på Venstres valg af ny formand og næstformand, henholdsvis Jakob Ellemann-Jensen og Inger Støjberg. Hvilke udfordringer står Ellemann med? Hvad betyder valget af Støjberg over Ellen Trane Nørby? Og er Venstre vælgermæssigt egentligt et liberalt parti?

I anden del af afsnittet kigger vi på Alternativet, SF og Enhedslisten. Hvad beskriver kort disse partiers vælgere, hvilke krav har de til deres folkevalgte politikere og hvordan vil dette passe ind med Mette Frederiksens regering?

I tredje del sætter vi fokus på Radikale Venstre. De Radikale er tungen på vægtskålen, men er de overhovedet et rød parti? Og hvordan definerer radikale vælgere sig selv? Hvad er Jespers erfaringer med radikale fokusgrupper? Og hvordan hvad ville der skulle til før Morten Østergaard og Radikale Venstre ville kunne støtte en Jakob Ellemann ledet regering?

Værter: Sune Steffen Hansen & Jesper Claus Larsen

Producer: Thomas Nørskov

 

Del 1: Pollster Periskopet om Venstres nye ledelse (01.55 min)

Del 2: Alternativet, SF og Enheldslistens vælgere (13.10 min)

Del 3: Radikale Venstres vælgere(28.28 min)

Del 4: Opsamling og Konklusion (48.25 min)

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...