Martin Thorborg bliver inviteret på kaffe i FOA af sektorformand Pia Heidi Nielsen. For han skal vide, at fagbevægelsen ikke vil ødelægge men forbedre au pair-ordningen. Det er ikke sikkert, at vi bliver enige om alt, men nogle af misforståelserne skal ryddes af vejen, siger hun. Foto: Foto: FOA-presse og Celina Dahl, Scanpix-Ritzau.

FOA inviterer it-millionær på kaffe: Au pairs skal have bedre løn

2. jul, 15:30
Iværksætteren Martin Thorborg har misforstået noget, når han kalder fagbevægelsen latterlig og beskylder den for at ville ødelægge au pair-ordningen. Det mener sektor-formand i FOA, der nu inviterer Thorborg til møde i håb om at gøre ham lidt klogere.

Fagforbundet FOA er ikke latterlig, når de kæmper for at forbedre løn- og arbejdsforhold for filippinske, kenyanske og ukrainske au pairs med ophold i Danmark. Tværtimod er det en af fagbevægelsens allervigtigste opgaver at sikre, at ingen arbejdstagere udnyttes og trædes på.

Her er iværksætteren og it-millionæren Martin Thorborg lidt for hurtig på aftrækkeren, når han i et interview med A4Nu kommer med forkerte beskyldninger mod FOA, mener formanden for Kost- og Servicesektoren i FOA, Pia Heidi Nielsen. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Log ind

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 71 74 73 77 ...