- Skolen skal vejlede forældre bedre til, hvordan de kan hjælpe deres børn til en god skolestart", siger Rasmus Edelberg, formand for Skole & Forældre, da han mødes med Henriette Christiansen, direktør i Egmont Fonden, for at diskutere, hvordan vi skaber en god skolestart.  Foto: Foto: Sissel Moos

Hvad er den gode skolestart?

2. sep, 10:20
I en ny podcast-serie mødes kendte debattører og forældre for at diskutere, hvad formålet med skolen er. I andet afsnit handler det om, hvordan man skaber en god skolestart. 

De fleste forældre mener, at skolestarten var nem for deres børn. Men når man spørger børnene, siger 3 ud af 10 af dem, at det er svært at starte i skolen. Det viser en stor forskel på voksne og børns forståelse af skolestarten. Så hvordan giver vi egentlig vores børn en god skolestart og sørger for, at forældrene hjælper til det? Det ved direktør i Egmont Fonden, Henriette Christiansen, og Rasmus Edelberg fra Skole & Forældre. Derfor mødes de på Ny Holte Skole for at tale om, hvad den gode skolestart er. Lyt til podcastens andet afsnit lige nu.  

Podcasten er en del af initiativet "Hvad skal vi med skolen?", som Danmarks Lærerforening, Folkekirkens Skoletjeneste og Skole & Forældre står bag. Podcasten er produceret af DeltagerDanmark i samarbejde med A4Medier. 

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...