Podcast serie: Hvad skal vi med skolen?:
Hvad er den gode skolestart?

IMG_9576__2_-min__1___1_
- Skolen skal vejlede forældre bedre til, hvordan de kan hjælpe deres børn til en god skolestart", siger Rasmus Edelberg, formand for Skole & Forældre, da han mødes med Henriette Christiansen, direktør i Egmont Fonden, for at diskutere, hvordan vi skaber en god skolestart.  Foto: Foto: Sissel Moos
2. sep. 2019 10.20
I en ny podcast-serie mødes kendte debattører og forældre for at diskutere, hvad formålet med skolen er. I andet afsnit handler det om, hvordan man skaber en god skolestart. 

De fleste forældre mener, at skolestarten var nem for deres børn. Men når man spørger børnene, siger 3 ud af 10 af dem, at det er svært at starte i skolen. Det viser en stor forskel på voksne og børns forståelse af skolestarten. Så hvordan giver vi egentlig vores børn en god skolestart og sørger for, at forældrene hjælper til det? Det ved direktør i Egmont Fonden, Henriette Christiansen, og Rasmus Edelberg fra Skole & Forældre. Derfor mødes de på Ny Holte Skole for at tale om, hvad den gode skolestart er. Lyt til podcastens andet afsnit lige nu.  

Allerede abonnent?

Få adgang til

logo

Vil du læse hele artiklen?

Vi bringer dig nyheder
om dansk politik med fokus på
job, uddannelse og velfærd

89 kr
pr. måned

Bliv abonnent
Allerede abonnent?