“Vi skal gøre folkeskolen til Danmarks bedste investering” siger Christian Jensen, Politikens chefredaktør, da han mødtes med Per Christensen, formand for 3F, til en snak om skolens vigtigste opgave.   Foto: Sissel Moos

Hvad er skolens vigtigste opgave?

26. aug 2019
I en ny podcast-serie mødes kendte debattører og forældre for at diskutere, hvad formålet med skolen er. I første afsnit mødes Politikens chefredaktør, Christian Jensen, og 3Fs formand, Per Christensen, for at dele gamle anekdoter fra skoletiden og debattere folkeskolens fremtid.

Efter lærerkonflikten i 2013 var det svært at få øje på tilliden til lærerne. Hør i ny podcast kendte debattører diskutere, hvordan vi genskaber respekten til skolen.

Podcasten er en del af initiativet “Hvad skal vi med skolen”, som Danmarks Lærerforening, Folkekirkens Skoletjeneste og Skole & Forældre står bag. (https://www.hvadskalvimedskolen.com/). Podcasten er produceret af DeltagerDanmark i samarbejde med A4 Medier.

 “Det bedste vi kan gøre lige nu for folkeskolen, er at vise den respekt”, siger Per Christensen i udsendelsen. Christian Jensen er enig og fortæller, hvordan han oplever, det er at være forælder til skolebørn i dag.

 I løbet af samtalen bliver de bedt om at svare på, hvad de mener er skolens vigtigste opgave. Hør svaret i podcasten nu.

 I næste afsnit i podcast-serien kan du blive klogere på, hvordan man giver sit barn den bedste skolestart, når Henriette Christiansen, direktør fra Egmont Fonden, og Rasmus Edelberg, formand for Skole & Forældre, mødes.

 

 

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...