- Det er ikke givet, at vi som samfund går i en god retning. Om det er rettigheder for kvinder eller LGBT-personer eller nogen helt tredje, siger Abdel Aziz Mahmoud i podcasten. Lyt med nu her eller på Spotify.  Foto: Luna Lam

Hvordan skaber skolen værdi?

18. sep, 10:23
Erhvervsleder Stine Bosse og journalist og debattør Abdel Aziz Mahmoud diskuterer, hvilke værdier der bør præge skolen, i en ny podcast. 

Integration har i mange år været et af de mest omdiskuterede emner inden for dansk politik. Samtidig er diskussioner om danskhed, modersmål og sågar hvilke sange, der skal med i den danske højskolesangbog, blevet til ophedede, offentlige skænderier. Det har stillet spørgsmålstegn ved, hvem der hører til - og hvad der skal til for at høre til. Den offentlige debat påvirker også stemningen og samtalerne helt ind i klasseværelset, når Børns Vilkår rapporterer, at flere og flere børn er bange for, at de selv eller deres venner bliver sendt ud af Danmark. 

Religion, modersmål, demokrati og ligeværd er derfor stadig vigtige emner, som vi skal udvikle og debattere - også i klasseværelset med vores skolebørn. 

Derfor har vi inviteret erhvervsleder Stine Bosse og journalist og debattør Abdel Aziz Mahmoud til at diskutere hvilke værdier, der bør præge skolen, i en ny podcast. 

 I skoletiden oplevede de begge at føle sig anderledes fra deres klassekammerater og taler i podcasten om den skam, der fulgte med det at være anderledes. I dag mener Stine Bosse, at det er vigtigt, at vi taler åbent og fordomsfrit om religion i skolen og i samfundet. AbdelAziz Mahmoud er helt enig. 

 “I dag skammer jeg mig over, at jeg som barn skammede mig. Nu er jeg stolt over at have noget andet”, fortæller Abdel Aziz Mahmoud i podcasten. 

 Hør podcasten “Hvordan skaber skolen værdi”, som er ude nu.  

 

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...