(Arkivfoto) Louise var syg et år med hjernerystelse. Kommunen mente godt, hun kunne deltage i kurser. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Kommunen krævede at syge Louise skulle møde op til mindfulness-kursus

22. sep, 14:38
Louise skulle både overbevise sig selv og kommunen om, at man ikke kan arbejde med hjernerystelse.

I et år var Louise syg med hjernerystelse, efter hun blev sparket i hovedet af en hest.

Hun valgte selv efter kort tids sygemelding at stoppe fra sit job som tilrettelægger på et produktionsselskab i Aarhus, fordi hun ikke kunne holde til det psykiske pres, hun følte, der lå i at være sygemeldt.

Men det var først, da hun sagde op, at det psykiske pres for alvor startede. Det skriver Dansk Journalistforbund,  der har været i kontakt med Louise og er hendes fulde navn bekendt. 

LÆS OGSÅ: Nu går 68’erne på pension - Solidariteten er forsvundet

- Efter jeg kom ud af min kontrakt og på sygedagpenge, gik der et nyt helvede i gang, hvor jeg konstant skulle møde op og testes på, om jeg nu virkelig var syg.

Hun fortæller til Dansk Journalistforbund, hvordan kommunen ville have hende sendt i jobsøgningskurser og kurser i mindfulness for langtidsledige.

Kommunen skulle overbevises

- Jeg mødte op hos den her jobagentvirksomhed, som kommunen brugte, og var ligbleg, svimmel og dårlig. De endte med at måtte sende mig hjem igen, fortæller hun til forbundet.

For Louise var det sværeste at overbevise både sig selv og kommune om, at man ikke kan arbejde med en svær hjernerystelse.

- Jeg har været lidt i chok over, hvor hurtig kommunen var til at sætte mig i gang. Det kostede lidt for meget hovedpine, møder og pressede situationer at overbevise dem om, at jeg virkelig gjorde mit bedste, men at det ikke ville række til et arbejdsliv på daværende tidspunkt. Jeg var jo super ked af situationen i forvejen, da det er en stor del af min identitet at arbejde, så presset fra dem var bestemt ikke en hjælp.

LÆS OGSÅ: Her er Lars Løkkes nye projekt 

Louise endte med at være syg i et år. Hun er nu vendt tilbage til det produktionsselskab, som hun havde sagt op fra.

 

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...