Lars Løkke Rasmussen drømte om et farvel a la Anders Fogh Rasmussen - men fik det stik modsatte, mener debattør. Foto: Claus Fisker / Scanpix

Revser Løkkes exit: "Pinlig" og "vanvittig"

9. sep 2019
Lars Løkkes farvel til formandsposten i Venstre er det mest "egocentriske exit" i mands minde, mener redaktør og debattør Timme Bisgaard Munk.

Da Lars Løkke Rasmussen på den sidste dag i august sagde farvel og tak til formandsposten i Venstre, var det alt andet end en køn forestilling. 

Sådan lyder dommen fra Timme Bisgaard Munk, chefredaktør på Kommunikationsforum, i et debatindlæg i Berlingske

LÆS OGSÅ: Særlig gruppe skjuler oplysninger når de søger job: - Folk er bange  

Han beskriver Lars Løkke Rasmussens exit på Venstres hovedbestyrelsesmøde som eksempel på, at "det er vanvittigt svært at blive statsminister, men det er endnu sværere at komme ud af Statsministeriet uden at blive en smule vanvittig".

- Den dygtige politiske operatør, Løkke, fremstår mere og mere som en skør Gollum på jagt efter sin dyrebare, men forsvundne ring. Og dette fortsatte greb efter magten og ringen bliver begges undergang. Han kunne og burde efter tabet af regeringsmagten have sagt farvel på valgnatten, skriver Timme Bisgaard Munk. 

Han sammenligner også Løkkes adieu til formandsposten med tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen, der forlod Venstre-toppen til fordel for et topjob i Nato. 

- Nu blev det så Løkkes tur. Han drømte om et Fogh-exit, men måtte indse, at de mange pengeskandaler ikke rimer på hyperpolitisk korrekte organisationer som EU, NATO og FN. Løkkes tumler-fumler-exit har været det mest pinlige og egocentriske exit i mands minde, fortsætter redaktøren. 

Uværdigt fnidder-fnadder

Timme Bisgaard Munk peger i indlægget også på, at Lars Løkke med sit langstrakte farvel endte med at gøre livet surt for Kristian Jensen, der trak sig fra næstformandsposten i Venstre på seneste hovedbestyrelsesmøde. 

- Løkke valgte sin egen vanvittige vej, hvor han nu søger at gøre sin personlige deroute til det borgerlige Danmarks deroute. Nidkært trak han Kristian Jensen med i faldet, og rygterne vil vide, at han vil starte et nyt parti for at trække alle med ned i det totale kollaps. Det er endt i noget uværdigt fnidderfnadder om manglende selvrespekt, mener redaktøren. 

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...