"Problemet er her, om man i Grundlovens forstand kan sige, at de her folk er selvforsørgende? Hvorfor skal man forlange, at de kan være på en arbejdsplads fire timer om ugen? Det har jo ikke noget at gøre med selvforsørgelse. De er jo ikke selvforsørgende, siger Kirsten Ketscher", professor i socialret i Ugen på Hæld. Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix

Ugen på Hæld: Er ressourceforløb til syge arbejdsløse grundlovsstridige?

7. sep 2019
Syge kontanthjælpsmodtagere uden reel arbejdsevne har ifølge Grundloven ret til at blive forsørget af det offentlige uden at blive tvunget ud i ressourceforløb af kommunernes jobcentre. Det vurderer Kirsten Ketscher, professor i socialret, i denne udgave af Ugen på Hæld.

I Ugen på Hæld vender A4 Arbejdslivs redaktør Henning Due udvalgte historier og begivenheder fra dit og mit arbejdsliv med forskellige gæster.

I denne uge:

-Hvorfor er aktivering en "gudsforladt" oplevelse? (med Johanne Kloster Kirk, arbejdsløs og nyuddannet) (fra start - 10.19 min.)

- Hvorfor er tvungne ressourceforløb til syge kontanthjælpsmodtagere i strid med Grundloven? (med Kirsten Ketscher, professor i socialret) (fra 10.40 min.)
 

Du kan høre hele udsendelsen her:

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...