Pernille Vermund er alt andet end tilfreds med Lars Løkkes socialdemokratiske flirt. Foto: Thomas Sjørup / Scanpix

Vermund i hårdt angreb på Løkke: Du har gjort stor skade

16. jun, 11:48
Lars Løkkes politik og bejlen til Socialdemokratiet har gjort skade på det borgerlige Danmark, mener Nye Borgerliges Pernille Vermund.

Nye Borgerliges Pernille Vermund jublede på valgnatten, men nu er de politiske hvedebrødsdage ovre. 

Senest har hun måtte melde fra til Folkemøde på grund af den stress, hun var udsat for under valgkampen. Også selve valgresultatet har nu fået Nye Borgerlige-partilederen til at vende mundvigene nedad. 

- Det er gået op for mig, hvor sort det ser ud, når det ser så rødt ud, siger Pernille Vermund i et interview med B.T.

- Det er som at kigge ind i fire år med store sorte tordenskyer, der bare venter på at fylde os med skybrud og vand i kældrene og et kæmpe oprydningsarbejde, når det engang er overstået, siger Pernille Vermund til B.T. 

Nye Borgerlige kom selv ind i Folketinget med fire mandater ved valget. Andre borgerlige partier som Dansk Folkeparti og Liberal Alliance fik imidlertid katastrofevalg og blev henholdsvis halveret og nærmest udraderet. 

Alligevel mener Pernille Vermund, at de danske vælgere har appetit på borgerlig politik. 

- Alene i Venstre har Inger Støjberg fået mange stemmer på grund af udlændingepolitikken og Tommy Ahlers på grund erhvervspolitikken. Så der er jo bud efter markant borgerlig politik, siger Vermund. 

Hun langer dog samtidig hårdt efter Lars Løkke Rasmussen, der til slut i valgkampen gjorde det til sin top-prioritet at danne regering over midten med Socialdemokratiet. 

- Det er meget forvirrende, at Lars Løkke har lagt op til at samarbejde med Socialdemokratiet. Jeg er lige ved at tro, at Liberal Alliance kunne have tilgivet ham alt det bøvl, der har været, hvis han ikke havde sluttet valgkampen af på den måde, siger Pernille Vermund.

- Det kommer til at tage tid at reparere de skader, Lars Løkke har påført det borgerlige Danmark - både i valgperioden men også i valgkampen, tilføjer partilederen. 

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...