A4 Medier
Netværk - Viden - Sparring - Perspektiv - Indflydelse

Kursus: Fra whiteboard til handling

Kursus: Fra whiteboard til handling
Kursus datoer

Start dato

Torsdag d. 23/05 2024

Slut dato

Torsdag d. 06/06 2024

Adresse

Vesterbrogade 67

1620 København V

Sådan går I fra strategi til konkret handling

Hvordan omsætter man strategi til handling og undgår at fortabe sig i detaljer og den daglige drift? Det spørgsmål har du sikkert stillet dig selv mange gange.

Vi stiller derfor skarpt på, hvorfor forandringsprojekter og strategiimplementering så sjældent lykkes. Vi lærer af de tilfælde, hvor det alligevel gik, og af dem der stod i spidsen. Hvilke greb sikrer, at målsætningerne kommer ud at leve? Hvad er den strategiske retning, der virker? Hvad er barriererne for, at vores ambitioner bliver til virkelighed? Hvordan identificerer du forandringsagenterne og katalysatorerne i din organisation?

Dit udbytte

● Få viden om strategiske værktøjer og principper, der kan flytte din organisation.

● Lær af succeser og fiaskoer fra personer helt i front.

● Lær at konkretisere problemet, prioritere løsningerne og skabe opmærksomhed om dilemmaerne.

Henvender sig til

● Politisk valgte i hovedbestyrelser og forretningsudvalg

● Sekretariatschefer


● Ledere med ansvar for organisering, politisk interessevaretagelse, kommunikation, strategi eller flere af førnævnte

Program

Vi mødes tre hele dage fra 9.30 til 15.30

Første gang fylder vi din bagage med teori og værktøjer. Anden gang sætter vi fokus på den optimale handlingsplan, som vi udvikler og udfordrer hinanden på. Den sidste gang får vi ærlige beretninger fra fremtrædende ledere og evaluerer egne erfaringer siden sidst.

Møde dine undervisere:

Helge+Bjere+1 (1) 

Helge Toksvig Bjerre er ekspert i politisk kommunikation, kampagner og strategisk rådgivning. Helge har bl.a. været særlig rådgiver for boligminister Kaare Dybvad og er ejer af kommunikationsbureauet Community Agency.

Mikkel+Wolf+1 (2) 

Mikkel Wolf Rasmussen er managing partner, co-founder hos rådgivningsvirksomheden Structured. Mikkel er en efaren strateg, analytiker og facilitator. Han har ledet analyseafdelinger på flere af Danmarks største bureauer, været kanalchef på TV 2 Play og direktør i en softwarevirksomhed.

Moduler og datoer

Modul 1: Torsdag d 23. maj 2024 kl. 9.30-15.30

Vi opdaterer din værktøjskasse med nye strategiske tænkere, forandringsteori og strategiens mange barrierer og faldgruber. Værktøjer, der skubber dig fremad. 

Vi møder direktører, der fortæller om de første 100 dage, og hvordan de udnytter dem til at sætte retning og hold. Vi diskuterer egne ambitioner og succeser.

Modul 2: Fredag d. 24. maj 2024 kl. 9.30-15.30

Den gode handlingsplan: Hvem spiller hvilken rolle i en succesfuld implementering af ny strategi? Vi går fra tanke til handling og udvikler handlingsplaner for egen organisation, som modtager fortrolig feedback i gruppen og fra underviserne. 

Mød direktør i CIP Fonden Charlotte Jepsen, som er tidligere direktør i FSR Danske Revisorer, som gennemgik en omfattende modernisering under hendes ledelse. Charlotte vil dele sine erfaringer om strategi, implementering og eksekvering i forskellige sammenhænge og så vil hun fortælle om indsigterne fra den handletank, hun er med i, hvor de arbejder med roadmaps for samfundsprojekter. 

charlotte jepsen 

Charlotte Jepsen, direktør i CIP Fonden 

Modul 3: Torsdag d. 20. juni 2024 kl. 9.30-15.30

Deltagerne fremlægger cases fra egen organisation. Vi fortsætter med to nye ledere, som fortæller om succesfulde og mindre heldige omstillinger.

Der bliver tid til erfaringer fra slagmarken via veloplagte og velforberedte oplæg og videndeling. Dagen starter med, at deltagerne selv deler udfordringer, som gruppen og de eksterne
oplægsholdere giver sparring på.

Pris: 

Prisen for deltagelse er 14.995 ex. moms. Forplejning og læringsmateriale er inkluderet.

Er du interesseret i at høre mere om forløbet?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til Magnus Vind Lorenz, tlf. 93 85 81 86, [email protected].

 

Venter på PipeDrive..
Venter på PipeDrive..