Karl Kjær Bang stopper som særlig rådgiver for ligestillingsministeren:
"Hjemligt kompromis" gjorde jobbet midlertidigt

20220331-134030-L-1920x1305we
Hvis Trine Bramsen fortsætter som minister efter regeringsforhandlingerne, skal hun se sig om efter en ny særlig rådgiver. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
5. dec. 2022 06.00
Det har hele tiden været en del af planen, at han kun skulle være særlig rådgiver frem til valget.

Uanset om den fungerende ligestillingsminister fortsætter i jobbet efter regeringsforhandlingerne, så skal Trine Bramsen se sig om efter en ny særlig rådgiver. 

Siden marts har rådgiveren heddet Karl Kjær Bang. Men for nyligt har han afleveret adgangskortet til folkestyrets hellige haller, skriver han på LinkedIn

I opslaget retter han en tak til ministeren for at se hans vej, for samarbejdet og for "at have modet til at kæmpe og gøre en forskel i politik - både når det er sjovt, og når det er svært".

Karl Kjær Bang fortæller, at det hele tiden har været en del af planen, at han skulle forlade jobbet, når valget kom. Hans arbejde har nemlig betydet, at hans hustru måtte sige farvel til sit arbejde som journalist på Christiansborg og har skullet løfte langt det meste derhjemme.

"Det hjemlige kompromis bestod derfor i, at det var frem til valget - uanset hvornår og hvordan det så faldt ud," skriver han.