Nu kan EUD-elever og lærlinge søge DA's Uddannelsespris

20210811-125736-4-5805x3870ma
Dansk Arbejdsgiverforening giver med sin årlige uddannelsespris lærlinge og erhvervsskoleelever mulighed for at søge om penge til blandt andet at blive dygtigere til deres fag eller deltage i Skills. Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix
10. aug. 2022 06.00
Dansk Arbejdsgiverforenings Jubilæumsfond uddeler en uddannelsespris, som de kommende fire uger er åben for ansøgninger og indstillinger. Prisen giver økonomisk støtte til videreuddannelse, kompetenceudvikling og dygtiggørelse.

Mandag den 3. oktober afholder Dansk Arbejdsgiverforening (DA) prisoverrækkelse for sin årlige uddannelsespris, der gives til en lærling, færdiguddannet faglært eller elev på en erhvervsuddannelse (EUD), der har en uddannelsesaftale med en virksomhed. 

Vinderen kan blandt andet modtage støtte til udgifter i forbindelse med fagkonkurrencer i udlandet eller inden for Danmarks grænser, som eksempelvis den årlige erhvervsfaglige konkurrence Skills, hvor fagelever dyster mod hinanden i deres respektive erhvervsfag.

Vinderen kan også søge om tilskud til rejser og ophold i udlandet med henblik på at blive klogere på nye arbejdsmetoder, ledelsesmetoder eller få mulighed for at arbejde i en længere periode i en udlandsk virksomhed. 

Ansøgningsfristen er mandag den 5. september 2022 klokken 12.00, skriver Dansk Arbejdsgiverforening på sin hjemmeside

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste
viden om forholdene på
EUD, FGU, AMU,
skills og
uddannelsespolitik

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Uddannelse
Allerede abonnent?

Glemt kodeord