Venstre med statsminister Lars Løkke Rasmussen i spidsen bliver endevendt i denne udgave af Pollster. Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau/Scanpix.

Hvordan er Venstres kondition før valget?

24. feb 2019
Har Venstre som ledende parti i regeringen tabt pusten? Står partiet med Lars Løkke Rasmussen i spidsen med et vaklende politisk projekt forud for folketingsvalget? Få svarene i den faktabaserede podcast Pollster.

 

Den politiske podcast Pollster handler i den uge om regeringens ledende parti Venstre. 

De to værter, Jesper Claus Larsen og Sune Steffen Hansen, kigger på Venstres nuværende situation og tilbage i partiets historie. Der bliver også kastet et blik på formkurven for de liberale partier som sådan i Europa.

De to værter sætter også fokus på, hvilke muligheder Venstre har nu, hvor partiet og dets formand snart modtager vælgernes dom ved det nærtstående folketingsvalg.

Du finder Pollster her:

Her er værterne

De to værter på Pollster er begge rutinerede herrer i de politiske korridorer.

Sune Steffen Hansen er Public Affairs Director i Rud Pedersen A/S, der rådgiver større organisationer og virksomheder. Han har en baggrund i Dansk Metal og var i perioden 2010 til 2013 ansat som politisk rådgiver for Socialdemokraterne på Christiansborg.

Sune er uddannet cand.scient.pol. og underviser blandt andet i politisk interessevaretagelse. Herudover har han også en baggrund som landmand.

Jesper Claus Larsen var i perioden 2007 til 2016 analysechef og vælgerstrategisk rådgiver for Socialdemokratiets daværende formand Helle Thorning-Schmidt og den socialdemokratiske ledelse på Christiansborg.

Jesper er uddannet cand.scient.pol. og ekstern lektor på DMJX, hvor han underviser i politisk kommunikation og kampagne.

 

Pollster er lavet af A4 Medier med solid hjælp fra Mediano, som blandt meget andet producerer podcasts fra sportens verden.

Pollster udkommer - i første omgang - en gang om ugen.

Den forrige udsendelse fra Pollster kan du høre her

 

 

 

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...