Årets bedste tillidsrepræsentant skal findes: Mød de fem finalister

TR
De fem finalister til prisen som Årets tillidsrepræsentant, der uddeles af A4 Medier i Cirkusbygningen i København 1. november, er nu fundet. Foto: Privat
De fem finalister til prisen som Årets tillidsrepræsentant, som A4 Medier igen i år kårer ved en stor prisfest, er netop fundet. Mød dem her.

Endnu engang hylder A4 Medier stjernerne og rygraden i den danske model. 

Det sker, når Årets TR-prisfest for tredje år i træk løber af stablen - denne gang i Cirkusbygningen i København 1. november. 

En af aftenes hovedpriser er Årets tillidsrepræsentant, som uddeles i samarbejde med Dansk Metal.

Og her er de fem finalister, der er blevet udvalgt blandt flere hundrede indstillede kandidater til den fornemme pris, netop blevet udvalgt. 

Dem kan du møde her: 

Khaled Ibrahim, Klubberne og Legepladsen i Gellerup, BUPL

Khaled 

Foto: Khaled Ibrahim

Khaled Ibrahim er blevet indstillet af Lilian Kjærsgaard, afdelingsleder i Klubberne og Legepladsen i Gellerup.

Og hvorfor netop Khaled Ibrahim skal have prisen som Årets TR, begrunder Lilian Kjærsgaard i sin indstilling af ham blandt andet med, at "han altid er god til at være opmærksom på alle kolleger og bruger humor til at skabe en god stemning på arbejdspladsen".

Ligeledes påpeger hun i indstillingen, at "Khaled Ibrahim skaber tryghed på arbejdspladsen, når han er tilstede".

Det kalder Lilian Kjærsgaard for meget vigtig på deres arbejdsplads i et udsat boligområde og fremhæver Khaled Ibrahims ro og evne til at nå ind til de unge.

Peter Rasmussen, Kriminalforsorgens transportbetjente, Fængselsforbundet 

Peter (1) 

Foto: Peter Rasmussen

Peter Rasmussen er tillidsrepræsentant for Kriminalforsorgens transportbetjente og er indstillet til prisen som Årets TR af Bo Yde, der er forbundsformand i Fængselsforbundet. 

I indstillingen lyder det blandt andet: 

"Peters resultater opnås via et aktivt lokalt arbejde som tillidsmand. Både ved koordinering mellem tillidsfolk, konstruktivt samarbejde med ledelse, samt ikke mindst skarp forhandlingsstrategi. Samtidigt forstår og formår Peter at bruge sit forbund konstruktivt. Således at hans aftryk sættes både på arbejdspladsen og på forbundet."

Samtidig Bo Yde uddyber sin indstilling af Peter Rasmussen med: 

"På det organisatoriske plan er Peter en fornøjelse at samarbejde med. Effektiv og målrettet går han efter sine ønsker og visioner, men altid på en konstruktiv måde så han fremstår effektiv og engageret, men altid konstruktiv og imødekommende. Den bedste måde at undgå interne konflikter."

Pia Dideriksen, Mariagerfjord Kommune, FOA

Pia (1)

Foto: Pia Dideriksen  

Pia Dideriksen er indstillet til Årets TR-prisen af kollega Stine Louise Nielsen. 

Om Pia Dideriksen arbejde som tillidsrepræsentant skriver hun: 

"Pia har det største, målrettede arrangement i sit virke som fællestillidsrepræsentant, og hun taler til hver en tid medarbejdernes sag. Hun er et udadvendt, smilende, positivt, velforberedt og vellidt menneske, som altid står klar med hjælp og støtte, og hun har forhandlet mange gode aftaler hjem, der har givet bedre arbejdsvilkår for os medarbejdere."

Jamini Bredfeldt Nielsen, DLF Beet Seed, 3F

Jamini 

Foto: Jamini Bredfeldt Nielsen

Jamini Bredfeldt Nielsen er blevet indstillet til prisen som Årets tillidsrepræsentant af kollega Ghita Hansen. 

Og om hvorfor det netop er Jamini Bredfeldt Nielsen, der skal kåres som Årets tillidsrepræsentant anno 2023, forklarer hun:

"Jamini har fået opbygget en bedre kommunikation mellem ledelse, afdelingsledere og medarbejderer, og samtidig har hun fået skabt en stærk og god bestyrelsesgruppe til vores fællesklub, som er dem, som hjælper hende til lønforhandlingen. Ligeledes har hun fået dannet en netværksgruppe mellem TR'er inden for 3F-industrien på Lolland og Falster, hvor hun kommer tilbage med god viden om, hvad der sker i vores lokalområde - blandt andet hvad andre virksomheder har fået forhandlet hjem i lokalaftaler og løn."

 
Mikael Tobias Pedersen, Elcon, Dansk El-Forbund

Mikael 

Foto: Mikael Tobias Pedersen

Mikael Tobias Pedersen er indstillet til prisen som Årets tillidsrepræsentant af kollega Rune Jakobsen, der i sin indstilling skriver således: 

"Mikael har været central i at gøre Elcon til en attraktiv virksomhed at være ansat i. Blandt andet ved at kæmpe for bedre og mere efteruddannelse, fokus på gode forhold for lærlinge, inddragelse af kollegerne igennem valg af lokale tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter samt klare fællesretningslinjer, der gør det overskueligt at være ansat i så stor en virksomhed. Jeg tror på, at det er det, der i sidste ende løbende har sikret gode og fornuftige aftaler til gavn for både vores kolleger og Elcon som virksomhed."

Jury kårer vinderen ved stor prisfest i Cirkusbygningen 

Hvem, der vinder den ærefulde titel som Årets tillidsrepræsentant, offentliggøres ved den store TR-prisfest i Cirkusbygningen i København 1. november.

Juryen, der skal finde frem til en vinder, består af en række topfolk fra fagbevægelsens samt Helle Andreasen fra hjemmeplejen i Solrød Kommune, der sidste år kunne lade sig krone som Årets tillidsrepræsentant. 

GDPR