A4 Synspunkt
Lisbeth Riisager:
Aftale om seniorpension åbner for værdige forhold

Aftalen om seniorpension mellem den daværende VLAK-regering, Dansk Folkeparti og De Radikale vil kunne hjælpe nogle af dem, som nu er i klemme på grund af reformen af førtidspension og fleksjob. Endvidere vil den kunne åbne for lempelser af hele reformen.

A4 Synspunkt
Synspunkt:
Useriøs kritik af regeringens hjælp til fattige børnefamilier

Der er hård kritik af, at regeringen nu giver tilskud til fattige børnefamilier. Kritikken er uretfædig, for der er plads i samfundsøkonomien til at hjælpe familierne og sikre børnene tålelige vilkår.

A4 Synspunkt
Markant stigning i sager om seksuel chikane:
"Vi skal stoppe det før skaden er sket"

Der har altid været seksuel chikane på arbejdsmarkedet, men nu arbejder vi fokuseret i HK med at få testet retspraksis af, så hele spektret af seksuel chikane bliver anerkendt. Målet er at motivere arbejdsgiverne til at forebygge seksuel chikane. Sker skaden, og det viser sig, at der ikke er forebygget, så må arbejdsgiverne betale.

A4 Synspunkt
Johan Moesgaard:
Ny kommissær for beskæftigelse skal lære om vores model

A4 Synspunkt
Thomas Milsted:
Et bæredygtigt arbejdsliv er noget, vi indretter os efter

A4 Synspunkt
Synspunkt:
Opråb til regeringen: Stop besparelserne på børnene nu!

"Vi skal selvfølgelig ikke starte en genopretning med nye sparerunder på børnene. Det er at gøre grin med vælgerne og gamble med børnenes trivsel. Alle børn fortjener et godt børneliv. Og de fortjener det nu." Det skriver BUPL som en direkte opfordring til regeringen i de igangværende forhandlinger om kommunernes økonomi.

A4 Synspunkt
Analyse:
Den danske model sikrer timelønnen i servicebranchen

Det bliver stadig mere udbredt med småjob i butikker, hoteller, restauranter samt inden for rengøring. Trods den udvikling er timelønnen i servicebranchen ikke banket i bund. Den danske model for arbejdsmarkedet synes at holde hånden under timelønnen. Modellen kan dog ikke forhindre løngab ansatte imellem.

A4 Synspunkt
Klumme:
Ældre medarbej­dere overses på arbejds­pladsen

Danske arbejdspladser tager ikke hånd om seniorerne, og der mangler klare rammer for de ældre medarbejderes muligheder. Løses problemet, vil mange blive ved med at arbejde længere.

A4 Synspunkt
Et bæredygtigt arbejdsmiljø bygger på moral og etik

A4 Synspunkt
Synspunkt:
Debatten om ligestilling er for unuanceret

Unge mænd og kvinder bør indrette sig præcis på den måde, som passer dem, når livet byder på barnevogn, bleskift og barsel. Kampen om øremærket barsel til mænd bør kæmpes af fagforbund og ikke gøres op i kvoter.

A4 Synspunkt
Analyse:
Overset nyhed gør at flere kommer med på opsvinget

Den nye regerings 'kasse-eftersyn' rummer en overset, men meget positiv nyhed: Der forventes nu flere personer i den erhvervsaktive alder. Det gør, at der fremadrettet er flere penge til at investere i uddannelse og opkvalificering - og på den måde få flere med på opsvinget.

A4 Synspunkt
Stressekspert:
Arbejdsgiverne skal stoppe deres vendetta mod privat- og familielivet

A4 Synspunkt
Analyse:
Børn af akademikere holder sig langt væk fra erhvervsskoler

Den sociale arv er stærk, når man ser på de unges valg af uddannelse efter folkeskolen. Det gælder særligt for akademikernes børn, hvor hele 95 procent vælger gymnasiet over erhvervsskolen. Der er behov for mere åbenhed, mobilitet og styrket kontakt mellem folkeskolen og virksomhederne.

A4 Synspunkt
Forbundsformand:
Atypiske ansættelser kvæler den danske model

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 71 74 73 77 ...