-
A4 Synspunkt

På tide at finde fælles veje til at sætte arbejdstiden ned

Synspunkt: Nye eksempler fra flere lande viser, at det kan lade sig gøre at få sat arbejdstiden ned - uden at den enkelte lønmodtager må gå tilsvarende ned i løn. Fagbevægelsen er ved at genfinde interessen for nedsat arbejdstid til alle, vurderer forskere.

-
A4 Synspunkt

Fleksjobber i opråb: "Er vi bare en grå masse?"

Synspunkt: Jeg håber, at den nye regering vil ændre på fleksjobordningen, så den bedre sikrer økonomien for de mennesker, der mister noget af deres arbejdsevne. Det skriver fleksjobber og kritiserer Dansk Arbejdsgiverforening.

-
A4 Synspunkt

Børnefamiliernes regering: Mette F. og de nye ministre har 31 børn til sammen

Havregrød til morgenmad, bleskift og lektielæsning er hverdag for flertallet af de nye S-ministre. Lad os da for pokker lovprise, at vi har fået en regering, der kender fødestuer, børnehaver og folkeskoler indefra i stedet for at bashe en gravid minister.

-
A4 Synspunkt

'De fleste fleksjobbere kan sgu ikke arbejde flere timer'

Synspunkt: Det er naivt og misvisende som Dansk Arbejdsgiverforening at tro, at fleksjobbere kan arbejde mange flere timer, hvis bare de får en økonomisk gulerod.

-
A4 Synspunkt

Fleksjobbere kan syvdoble timetallet uden at få flere penge ud af det

Chefkonsulent: For nogle fleksjobbere kan det ikke betale sig at gå op i tid. Selv om de sætter arbejdstiden op fra 5 til 35 timer om ugen, får de 0 kroner ud af det. Manglen på incitament til at arbejde mere er til at ryste på hovedet over.

-
A4 Synspunkt

Hold op med at undergrave et af verdens bedste arbejdsmarkeder

Senioranalytiker: Det går rigtigt godt i Danmark, når man ser på antallet af mennesker i job og evnen til at få ledige i arbejde. Men gode nøgletal på arbejdsmarkedet må ikke blive en sovepude. Det dur ikke, at vi fortsat undergraver dagpengene og slækker på indsatsen for de ledige.

-
A4 Synspunkt

3F: Lønforsikringer skaber A- og B-hold

Også blandt de arbejdsløse ses en foruroligende privatisering med lønforsikring og opdeling af danskerne i A- og B-hold.

-
A4 Synspunkt

3F afviser fleksjob-forslag fra DA: Urimelig klapjagt

Udsatte lønmodtagere i fleksjob skal ikke fattiggøres på grund af DA-spin, mener 3F.

-
A4 Synspunkt

Fleksjobber til DA: "Stop med at spille bedrevidende"

Synspunkt: Der er næppe ret mange fleksjobbere, som kan arbejde mere, fastslår Kim Madsen fra Jobcentrets Ofre og skriver: "Hvis jeg arbejder over evne, så bliver jeg så nedslidt, at jeg ikke kan deltage i sociale arrangementer med familie og netværk."

-
A4 Synspunkt

Det er systemet, der er problemet – ikke fleksjobberne

Synspunkt: Det er ikke fleksjobberne, der fortjener kritik, men systemet. Der er blandt andet for lidt tilskyndelse til at gå op i tid som fleksjobber. Og der er alt for stor forskel på, hvor gode kommunerne er til at hjælpe fleksjobberne.

-
A4 Synspunkt

Fleksjobbere motiveres ikke kun af penge

Synspunkt: Dansk Arbejdsgiverforening har en skæv opfattelse af folk i fleksjob. Fleksjobberne har på ingen måde selv valgt deres situation, og de motiveres af meget andet end penge såsom drømmen om et 'normalt' liv.

-
A4 Synspunkt

Det haster med en forpligtende plan for børnene

Formand for BUPL: Det kan kun gå for langsomt for den nye regering med at få fremlagt en ambitiøs børneplan. Der er i den grad brug for, at kommunerne bliver forpligtet på at sørge for flere pædagoger til et stærkt stigende antal børn.

-
A4 Synspunkt

Fagbevægelsen glemmer proportionerne i debatten om social dumping

Cheføkonom: Fagbevægelsen overdriver omfanget af social dumping og går galt i byen med sin kritik af ny analyse fra Dansk Arbejdsgiverforening.

-
A4 Synspunkt

Sæt dagpengene op før næste krise rammer

Cheføkonom: Den kommende regering skal sørge for, at arbejdsløse får et større beløb i dagpenge. Det vil ruste os bedre til den næste økonomiske krise, der kommer før eller siden.

Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser