Drop ovnen, når du varmer bollerne

28. apr. 2008 22.03
Det kan langt bedre betale sig at varme sine boller på en brødrister end i en ovn, afslører Nyhedsavisens COugle

Vor læser Brita Lund ynder at varme sine boller, inden hun sætter tænderne i dem.

Men en ting nager hende, når hun sætter sig til bordet:

»Hvor meget CO² koster det at varme en pose boller fra Kohberg? Jeg har forgæves ledt efter information,« skriver Brita Lund og hæfter sig ved, at der på »utroligt mange opskrifter angives, at man skal varme dem i en ovn.«

Hun afslutter sit brev med formodningen om, at det er bedre at varme sine boller på en brødrister end i ovnen. Det mysterium vil Nyhedsavisens CO²-ugle gerne være med til at løse.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo
Læs med gratis i 4 uger. Intet kreditort - ingen binding. Ja tak
Allerede abonnent?

Glemt kodeord