Formands dobbeltliv udløser krisemøde i 3F-hovedbestyrelse

20191025-173635-L-1920x1280we__1_
Per Christensen skrev på sin Facebook-profil fredag, at han fortryder dobbeltlivet. (Arkivfoto) Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Næstformand: Vi har ikke kendskab til forhold, der tyder på misbrug af embede eller 3F-midler fra formanden.

Hovedbestyrelsen i fagforbundet 3F mødes ekstraordinært i næste uge for af få "nogle afklaringer" i forbindelse med den historie, som B.T. lørdag skriver om formand Per Christensens dobbeltliv.

Det skriver 3F's næstformand, Tina Christensen, i en mail til Ritzau.

- Med de oplysninger, vi har i sagen, har vi ikke kendskab til forhold, der tyder på misbrug af hverken embede eller 3F-midler i forbindelse med Per Christensens privatliv, skriver hun.

Ifølge B.T. har formanden i en årrække haft flere sideløbende forhold til i alt fire kvinder. Kvinderne havde ikke kendskab til de andre forhold, formanden havde. Tre af kvinderne står frem i artiklen.

Tina Christensen skriver, at Per Christensens forhold tilhører privatlivet. Hun udtrykker dog også forståelse for, at kvinderne synes, at det er ubehageligt at blive svigtet.

- Det er stærkt ubehageligt for de kvinder, at de er blevet svigtet – det tror jeg, alle kan forstå. Men jeg mener, at det her er dybt privat, skriver Tina Christensen.

Hun oplyser desuden, at formanden ikke har anvendt 3F's advokat, sådan som B.T. har skrevet.

- Det er forkert. Advokaten afviser, at Per Christensen skulle have bedt om at tage en sådan kontakt, slutter hun.

Per Christensen skrev på sin Facebook-profil fredag, at han fortryder dobbeltlivet.

- Jeg angrer dybt, at jeg lod mit svigt og løgnene komme så langt ud, som jeg gjorde. Jeg er meget ked af og kan se, at jeg har forvoldt meget smerte og vrede hos mennesker, der stod mig allernærmest.

- Jeg er nu i gang med en proces, hvor jeg får professionel hjælp, for jeg ønsker at blive en bedre udgave af mig selv. For det er ikke første gang i mit liv, at jeg har svigtet i mit privatliv gennem længere tid.

/ritzau/

GDPR