Kristoffer Nordskov er ny redaktør for A4 Overenskomst

kristoffernordskov
29-årige Kristoffer Nordskov er netop tiltrådt som redaktør for A4 Overenskomst. Foto: A4 Medier
29-årige Kristoffer Nordskov skal fremover stå i spidsen for A4 Overenskomst.

A4 Overenskomst har fået ny redaktør. 29-årige Kristoffer Nordskov, der har været journalist på A4 Medier i knap tre år, er netop tiltrådt i stillingen.

“Mange A4-brugere kender allerede Kristoffer fra den populære podcast 'Fagbevægelsen Uden Filter'. Med med sin journalistiske tæft, store personlighed og stærke pen er han den helt rigtige redaktør til at løfte A4 Overenskomst til det næste niveau," siger chefredaktør Kristian Madsen.

“Det er helt afgørende, at vores læsere oplever, at A4 leverer den bedste dækning af forhandlingsområdet i den danske model. Kristoffer har arbejdet indgående med stoffet og kilderne på arbejdsmarkedet i flere år, og er derfor den, der kan løfte dækningen af blandt andet OK23”, fortsætter Kristian Madsen.

A4 Overenskomst stiller skarpt på forhandlinger, aftaler, alliancer og konflikter mellem arbejdsgivere og lønmodtagere. På fabriksgulvet, kontoret og hospitalsgangen såvel som i magtens korridorer.

"Hver eneste dag har håndslag og sværdslag mellem arbejdsmarkedets parter enorm indflydelse både på den enkelte danskers arbejdsliv og på indretningen af vores samfund. Stofområdet bliver ikke altid dækket med det niveau af dybde, overblik og seriøsitet, det fortjener, og det er derfor, et medie som A4 Overenskomst eksisterer," siger Kristoffer Nordskov.

Udover at tilrettelægge og beværte podcasten 'Fagbevægelsen Uden Filter', har Kristoffer Nordskov i løbet af sin tid på A4 blandt andet dækket de coronakuldsejlede overenskomstforhandlinger i 2020, sygeplejerskernes ensomme sommerstrejke og senest SAS-piloternes stålsatte opgør om datterselskaberne. 

"Med udsigt til lønstrukturkomitéens rapport, et hæsblæsende fagpolitisk efterår og det, der tegner til at blive særdeles højspændte overenskomstforhandlinger, er der ikke nogen stilling, jeg hellere ville bestride. Jeg glæder mig usandsynligt meget til at bedrive og videreudvikle den kritiske, publicistiske nichejournalistik om krydsfeltet mellem arbejdsmarkedet parter, som A4 Overenskomst er garant for," siger Kristoffer Nordskov.

GDPR