Mød de fem finalister til titlen som Årets arbejdsmiljørepræsentant

AMR
De fem finalister til prisen som Årets arbejdsmiljørepræsentant, der uddeles af A4 Medier i Cirkusbygningen i København 1. november, er nu fundet. Foto: Privat
Danmarks bedste arbejdsmiljørepræsentant bliver kåret af A4 Medier i Cirkusbygningen i København 1. november. Mød de fem udvalgte kandidater til den fornemme anerkendelse her.

A4 Medier hædrer igen i år stjernerne og rygraden i den danske model. 

Det sker, når den store Årets TR-prisfest afholdes for tredje år i træk - denne gang i Cirkusbygningen i København 1. november. 

En af aftenes hovedpriser er Årets arbejdsmiljørepræsentant, som uddeles i samarbejde med FOA.

Og her er de fem finalister, der er blevet udvalgt blandt knap hundrede indstillede kandidater til den fornemme pris, netop blevet udvalgt. 

Dem kan du møde her: 

Camilla Rasmussen, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Dansk Sygeplejeråd

Camilla 

Foto: Camilla Rasmussen 

Camilla Rasmussen er blevet indstillet til prisen Årets arbejdsmiljørepræsentant af sygeplejerskekollega Astrid Heerfordt, der i sin indstilling af Camilla Rasmussen forklarer: 

"Vi er et tungt, medicinsk sengeafsnit, som trods mangel på sygeplejersker og rekruteringsproblemer på landsplan har formået ikke at lukke senge ned. Hun er ekstremt opmærksom på, at vi har de rette remedier til forflytninger, hun er benhård, hvad angår det psykiske arbejdsmiljø og til at lave skadesanmeldelser. Men det allerstørste 'resultat' er, at hun er opsøgende i alt, hvad der rører sig, og hun har hele tiden gode ideer til forbering af arbejdsmiljøet. De fleste sygeplejersker hos os har mere end to års erfaring, og mange har endda mere end ti års erfaring, mens gennemsnittet på sammenlignelige afdelinger er to år. Dette kan i høj grad tilskrives Camilla."

Rolf Hilligsøe Stubbe, DSB Vedligehold, Dansk Metal 

Rolf 

Foto: Rolf Hilligsøe Stubbe

Rolf Hilligsøe Stubbe er blevet indstillet til prisen som Årets arbejdsmiljørepræsentant af Per Eskildsen, der er lærlingeinstruktør hos DSB Vedligehold. 

I sin beggrundelse for, hvorfor det netop er Rolf Hilligsøe Stubbe, der skal have prisen som landets bedste arbejdsmiljørepræsentant, skriver Per Eskildsen blandt andet: 

"Rolf har forbedret arbejdsmiljøet og sikkerheden på værkstedet. Han er en ildsjæl, der lytter til kollegerne. Han har en stor viden og gør altid opmærksom på, hvis der er noget, der ikke er sikkerheds- eller miljørigtigt. Rolf får ændret på folks væremåde og får tingene gjort, både på eget initiativ og i et godt samarbejde med ledelsen."

Carl Uffe Hansen, Danmark Protein, Fødevareforbundet NNF

Carl Uffe (5) 

Foto: Carl Uffe Hansen

Carl Uffe Hansen er indstillet til Årets arbejsmiljørepræsentant af kollega Lars Bang Overgaard. 

Når Lars Bang Overgaard skal forklare, hvorfor Carl Uffe Hansen er Danmarks bedste arbejdsmiljørepræsentant, lyder det: 

"Carl Uffe brænder for AMR-arbejdet, og det er tydeligt at se på den måde, han griber nye opgaver og udfordringer an på. Han har en evne til at se ind i kernen på nærmest alle opgaver, og han er ukuelig og dedikeret, når han sætter sig et mål for øje. Og målet bliver altid nået. Han nyder at hjælpe sine kolleger. Både dem i afdelingen, men også i de forskellige AMR-grupper rundt omkring, og det betyder noget for ham at gøre en forskel. Når man har en AMR som Carl Uffe, så er det lig med trivsel i afdelingen, og trivsel i en afdeling er lig med arbejdsglæde."

Liselotte Nielsen, AniCura Københavns Dyrehospital, Serviceforbundet

Liselotte (2) 

Foto: Liselotte Nielsen

Liselotte Nielsen er indstillet til titlen som Årets arbejdsmiljørepræsentant af Malene Brendorp Meyer, der er formand for Veterinærsygeplejerskernes Fagforening under Serviceforbundet. 

I sin indstilling af Liselotte Nielsen skriver hun: 

"Liselotte har været AMR i over 25 år, og hun arbejder utrætteligt for et bedre arbejdsmiljø på sin arbejdsplads. Hun er virkelig en AMR, der tager sit ansvar for at passe på sine kolleger alvorligt. Der er mange ting at holde styr på, overholde og ikke mindst opdrage sine kolleger med på et dyrehospital. Jeg ved det, for jeg har arbejdet sammen med Liselotte i ti år."

Allan Starp, Københavns Madservice, FOA

Allan (1) 

Foto: Allan Starp 

Allan Starp er indstillet til Årets arbejdsmiljørepræsentant af kollega Irma Anthony, der om indstillingens bevæggrunde fortæller: 

"Allan er initiativrig, handlekraftig og hjælpsom. Han lytter, og har vi en god ide, så handler han på det. Han er bindeleddet mellem os medarbejdere og lederne. Og så får han tingene gjort, og det har betydet, at vi har rigtig gode fysiske og psykiske arbejdsforhold." 

Jury kårer vinderen ved stor prisfest i Cirkusbygningen 

Hvem, der vinder den ærefulde titel som Årets arbejdsmiljørepræsentant, offentliggøres ved den store TR-prisfest i Cirkusbygningen i København 1. november.

Juryen, der skal finde frem til en vinder, består af en række topfolk fra fagbevægelsens samt Helle Andreasen fra hjemmeplejen i Solrød Kommune, der sidste år kunne lade sig krone som Årets tillidsrepræsentant.

GDPR