Se listen: Her er alle vindere af årets TR 2022

Udklip
Vinderne blev kåret og fejret torsdag aften i DR's Koncerthus.

Torsdag aften blev landets tillidsrepræsentanter hyldet og fejret til A4 Mediers 'Årets TR 2022'.

Festlighederne foregik i DR's Koncerthus.

Her kan du se vinderne af alle priserne og juryens begrundelse.

Årets tillidsrepræsentant 2022

Vinder: Helle Andreasen, Solrød kommunale hjemmepleje, FOA.

Juryens begrundelse: Helle Andreasen udstråler empati og omsorg for sine kolleger. Selv om Helle er tillidsrepræsentant på fuld tid og frikøbt, møder hun alligevel ind på weekendvagter for at være tæt på kollegerne, og for at være en del af det faglige miljø i en branche, hvor der mangler hænder. Helle er en tillidsrepræsentant med fingeren på pulsen. Tillidshvervet er hjerteblod for hende.

Årets arbejdsmiljørepræsentant 2022 

Vinder: Stig Rud Sandholm Lauritsen, John Jensen VVS A/S, Blik- og Rørarbejderforbundet.

Juryens begrundelse: Stig Rud Sandholmd Lauritsen er et klassisk eksempel på en arbejdsmiljørepræsentant. Han tager ud på arbejdspladserne for at tale med de nye arbejdsmiljørepræsentanter  og hjælper dem med at finde fodfæste. Det kræver en systematisk tilgang og ihærdighed, og det har Stig. Han skaber de vigtige relationer og netværk, som er pulsslaget i fagbevægelsen.

Årets uddannelsesmentor 2022

Vinder: Cecilie Aagaard Madsen,  Odense Albani Apotek, Farmakonomforeningen.

Juryens begrundese: Cecilie Aagaard Madsen støtter eleverne i deres uddannelse og tager hensyn til de enkeltes behov - både på det faglige og det menneskelige plan. Hun skaber trygge rammer og har klare forventninger og krav til eleverne. Det betyder, at de er i trygge hænder hos Cecilie. Det er afgørende for elevernes trivsel på Odense Albani Apotek. 

Årets samarbejdspris

Vinder: Johnson Controls

Juryens begrundelse: Johnson Controls har skabt et samarbejdsudvalg, der ikke bare løser problemer, men arbejder strategisk for virksomheden på tværs af faggrupper. I fællesskab har de nedsat fire arbejdsgrupper om blandt andet virksomhedens klimaindsats, der har givet masser af ideer til at spare på energien.  Hos Johnson Controls skaber samarbejdet resultater - både for arbejdsglæden og på bundlinjen. 

Årets organiser

Vinder:  August Madsen Bentholm, Just Eat

Juryens begrundelse: August Madsen Bentholm er gået forrest i kampen for at få flere ind i fællesskabet i Just Eat. Han er en ung mand, der arbejder med at skabe et stærkt sammenhold i en svær branche i den moderne økonomi. Som blot 21-årig blev han tillidsrepræsentant for kollegerne på sin arbejdsplads, der som en af de få virksomheder i den branche, har tegnet en overenskomst.

Årets initiativ

Vinder: Lærlingeoprøret

Juryens begrundelse: Gennem 2022 har de råbt politikerne op. Deres budskab har runget både på Christiansborg, hos arbejdsgiverne og i fagbevægelsens top. Årets initiativpris går til de unge, der har kæmpet for at bryde den larmende politiske tavshed om erhvervsskolerne.

GDPR