Social- og sundhedsassistent Susanne er en ildsjæl, der elsker at lære fra sig

Susanne_S__gaard_Bj__rnemose_Hansen_kvadratisk__1_
Susanne Søgaard Bjørnemose Hansen er social- og sundhedsassistent på botilbuddet Duedalen i Assens Kommune.
Susanne Søgaard Bjørnemose Hansen brænder for sit fag og er altid klar på at lære nyt og give sine erfaringer som social- og sundhedsassistent videre på botilbuddet Duedalen i Assens Kommune.

De borgere, der flytter ind på botilbuddet Duedalen i Assens Kommune, har i voksenalderen pådraget sig en hjerneskade, der gør, at de er meget udfordret i hverdagen. 

Det er ikke nogen nem situation for hverken dem eller deres pårørende, og derfor er botilbuddets leder, Thomas Roesbjerg-Simonsen, stolt af, at de bliver mødt af Susanne Søgaard Bjørnemose Hansen. 

"Susanne er en kæmpe ildsjæl og superdygtig social- og sundhedshjælper. Hun bidrager med sin faglighed til, at de sundhedsfaglige indsatser omkring borgeren udføres med et smil på læben og et stort gåpåmod og lyst til at udvikle og lære nyt," siger Thomas Roesbjerg-Simonsen. 

Derfor er hun også blandt de udvalgte til 'Talent for mennesker'. 

Fakta: Talent for mennesker 2024

Ambitioner og karrieredrømme er ikke kun forbeholdt unge i erhvervslivet. Med den nye talentliste 'Talent for mennesker' vil vi på A4 Medier hylde velfærdssamfundets unge talenter med fokus på den helt særlige faglighed, der alt for ofte bliver overset i det brede mediebillede

'Talent for mennesker' skal fremhæve de unge mennesker, der kan noget helt særligt med deres medborgere. Dem, der får samfundet til at hænge sammen ved at give os en god start på livet, en støttende hånd i svære tider og en værdig alderdom

Vi på A4 Medier har udvalgt talenterne til den endelige liste blandt mange indstillede med vægt på de faglige kvaliteter, som er fremhævet i indstillingerne

For at komme med på listen skal man være 36 år eller yngre og være ansat i et velfærdsfag. Det kan være som fængsels- eller politibetjent, socialrådgiver, pædagog, lærer, sygeplejerske, sosu, i administration eller andre fag i velfærdsrettede fag

Botilbuddets leder har også indstillet Susanne Søgaard Bjørnemose Hansen, fordi hun elsker at lære nyt og ikke mindst give den viden videre til sine kolleger. Hun er en ud af to introansvarlige på bosteder og er altså med til at sørge for, at nye kolleger kommer godt i gang. 

Susanne Susanne Søgaard Bjørnemose Hansen trives rigtig godt med ansvar, og hun har de seneste to år også været vejleder og oplæringskoordinator for social- og sundhedsassistener, der er under uddannelse og i praktik på bostedet.

"Her klæder hun dem på til femtidens opgaver og udfordre samtidig sig selv i forhold til at stå med nyeste og skarpeste viden inden for området," siger Thomas Roesbjerg-Simonsen.

GDPR