Indstil nu: Hjælp os med at finde Danmarks største velfærdstalenter

963x_640x
22. apr. 2024 06.00
A4 Medier vil hylde landets mest talentfulde fængselsbetjente, sosu'er, pædagoger og andre unge i velfærden. Nu åbner indstillingen.

Kender du landets mest talentfulde unge i velfærdssektoren?

Så kan du nu og frem til medio maj indstille dem som 'Velfærdens Talenter 2024'.

Danmark står i en massiv rekrutteringskrise i store dele af velfærdssektoren, og det begynder allerede ved de unges valg af uddannelse. Ansøgninger til uddannelserne er frit fald, der mangler tusindvis af pædagoger, og sosu'er og politikerne drejer på alle håndtag for at vende udviklingen.

Men der skal mere til.

INDSTIL NU: Her kan du indstille Danmarks største velfærdstalenter

De unge mennesker i velfærdsfagene fortjener hyldest og anerkendelse. Ambitioner og karrieredrømme er ikke kun forbeholdt unge i erhvervslivet, og velfærdstalenternes faglighed og professionalisme skal behandles lige så nidkært og alvorligt som juristerne, konsulenterne og de særlige rådgivere i Berlingskes Talent 100

A4 Medier vil derfor hylde de unge talenter inden for velfærdssektoren. Unge, der kan noget helt særligt med deres medborgere. Dem, der får samfundet til at hænge sammen ved at give os en god start på livet og en værdig alderdom. 

Hælp os: Indstil talenter nu

Men vi har brug for din hjælp til at finde talenterne. Du indstiller din kandidat via denne formular.

Talentet skal være 36 år eller yngre og være ansat i et offentligt velfærdsfag. Det kan være som fængsels- eller politibetjent, socialrådgiver, pædagog, lærer, sygeplejerske, sosu, i administration eller andre fag i den offentlige velfærd. 

Der vil blive lagt vægt på talentets faglige evner i sit pågældende fag, så det er vigtigt, at der bliver lagt vægt på kandidatens faglighed i begrundelsen for indstillingen.

I indstillingen skal vi bruge følgende oplysninger:

Talentets navn: Fulde navn

Talentets nuværende titel og arbejdsplads:

Alder: Fødselsdato. Talentet skal være født efter 1. maj 1988 (under 36 år)

Begrundelse: Det er her, du skal beskrive talentets faglige kvaliteter. Begrundelsen skal indeholde talentets faglige forudsætninger, evner og resultater. Det er en fordel, at du er så konkret som overhovedet muligt, og at begrundelsen først og fremmest lægger vægt på kandidatens faglighed

INDSTIL NU: Her kan du indstille Danmarks største velfærdstalenter