Chefen for Berlingske Media får kritik fra egne medarbejdere

20180925-114731-6-5315x3543ma
Anders Krab-Johansens medietavshed omkring en omstridt rapport møder kritik fra medarbejdere ved Berlingske. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
6. maj 2022 16.20
En hemmelig rapport om medarbejdere på Berlingske Medias ageren på sociale medier har skabt problemer for koncernchefen Anders Krab-Johansen. Medarbejderne ved Berlingske Media kritiserer koncernchefens medietavshed om sagen.

Flere ting blev fejlhåndteret i sagen om den omstridte rapport vedrørende medarbejderne i Berlingske Medias ageren på sociale medier, lyder det fra Anders Krab-Johansen, koncernchef i Berlingske Media, som selv bestilte rapporten.

Erkendelsen kommer Anders Krab-Johansen med til Fagbladet Journalisten, der har formået at få koncernchefen i tale, hvilket en række medier forgæves har forsøgt på.

Netop radiotavsheden har fået Berlingskes medarbejderforening til at sende et kritisk brev til Anders Krab-Johansen, hvori de opfordrede ham til at stille op til interview. 

Hemmelig rapport

Sagen rullede, da webmediet Frihedsbrevet kunne berette, at Anders Krab-Johansen i kølvandet på tidligere chefredaktør for BT Michael Dyrbys omdiskuterede fratrædelse havde bestilt en rapport fra konsulentfirmaet Ulobby, som havde til formål at kortlægge de ansatte ved Berlingske Medias dækning og udtalelser på de sociale medier.

Glemt kodeord