Om Karen Lerbech:
Divérs henter ny presse- og kommunikationsansvarlig fra Danmarks Radio

IMG_0993
"Jeg glæder mig helt vildt til at fortsætte arbejdet for bedre repræsentation og diversitet i vores samfund," siger Karen Lerbech, der fra første februar er presse- og kommunikationsansvarlig hos Divérs. Foto: Privatfoto
23. jan. 2023 06.00
Første februar får Karen Lerbech ansvaret for presse og kommunikation hos Divérs.

Karen Lerbech siger snart farvel og tak til den gode, gamle DR-elevator. Fra første februar skal hun nemlig have ansvaret for presse og kommunikation hos organisationen Divérs, der arbejder for at forbedre diversiteten på uddannelser og i virksomheder. 

Det skriver hun i et opslag på LinkedIn.

"Jeg glæder mig helt vildt til at fortsætte arbejdet for bedre repræsentation og diversitet i vores samfund. Inden da vil jeg nyde mine sidste uger i DR, hvor jeg har haft min professionelle base siden 2015. Så det er også med sommerfugle i maven, at jeg ser frem mod den 1/2!" lyder det i opslaget.

Karen Lerbech har en kandidatgrad i journalistik fra Syddansk Universitet og social antropologi fra London School of Economics. Hun har arbejdet mange år som journalist blandt andet i Danmarks Radio. De seneste halvandet år har hun været projektleder i DR’s team for mangfoldighed og tilgængelighed og ledt mangfoldighedsprojekter på tværs af DR på både strategisk og redaktionelt niveau. 

Karen Lerbech fortsætter som ekstern lektor ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet, hvor hun i foråret skal vejlede specialestuderende.