Helene Forsberg er ny direktør i Kvinderådet

Helene_Forsberg__1_
Helene Forsberg-Madsens opgave bliver at fremme arbejdet for ligestilling, kvinders rettigheder og vilkår i Danmark og internationalt, samt styrke Kvinderådets rolle som en synlig, relevant og troværdig organisation. Foto: Privatfoto
30. okt. 2023 06.00
Den nye direktør kommer fra en stilling som chef for sociale indsatser i Læseforeningen.

Første december sætter Helene Forsberg-Madsen sig i direktørstolen hos Kvinderådet. Hendes opgave bliver, at fremme arbejdet for ligestilling, kvinders rettigheder og vilkår i Danmark og internationalt, samt styrke Kvinderådets rolle som en synlig, relevant og troværdig organisation.

Det skriver Kvinderådet i et opslag på LinkedIn. 

Den nye direktør er uddannet cand.soc fra Aalborg Universiet med speciale i socialt arbejde. Hun kommer fra en stilling som chef for sociale indsatser i Læseforeningen, der siden 2010 har arbejdet i krydsfeltet mellem litteratur, mental sundhedsfremme og socialt udviklingsarbejde. 

”Vi har brug for en direktør, der med hjertet og hjernen brænder for ligestilling, og som kan styrke Kvinderådets fundament samt udvikle vores paraplyorganisation til gavn for de 49 stærke samfundsorganisationer og de mange kvinder, som vi repræsenterer. Helene har handlekraft, ledelses- og udviklingserfaring og evner til at mobilisere bredt på tværs af sektorer og samfundslag. Derfor er Helene den helt rigtige til direktørrollen,” udtaler forkvinde Maria Jose Landeira Østergård i en pressemeddelelse. 

I maj meddelte Lise Johansen, at hun forlod direktørposten for at blive leder for Løn og Vilkår i BUPL. Siden har Anna Berg virket som konstitueret direktør.