Jeppe Trolle Linnet er ny projektleder for DareGenders mandegrupper

Jeppe_Portr__t__1_
Jeppe Trolle Linnet er uddannet antropolog og ph.d. fra Syddansk Universitet. Og han arbejdet som forsker,  som redaktør af fagbøger og som selvstændig konsulent. Foto: Privatfoto
4. maj 2023 06.00
Den nye projektleder har erfaring med politisk og organisatorisk arbejde inden for maskulinitet og ligestilling fra bestyrelsen i Dansk Mandesamfund.

1. april begyndte Jeppe Trolle Linnet som projektleder for DareGenders mandegrupper. Han skal drive opskaleringen af organisationens mandegruppetilbud gennem rekruttering og uddannelse samt facilitere kommende gruppeforløb. 

Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Jeppe Trolle Linnet er uddannet antropolog og ph.d. fra Syddansk Universitet. Og han har arbejdet som forsker, som redaktør af fagbøger og som selvstændig konsulent.

Desuden har han erfaring med politisk og organisatorisk arbejde inden for maskulinitet og ligestilling fra bestyrelsen i Dansk Mandesamfund.

“Vi er enormt glade for, at Jeppe er tiltrådt som projektleder for vores mandegrupper. Jeppes tiltræden kommer oplagt i forlængelse af DareGenders fokus på kapacitetsopbygning i sekretariatet og fortsatte konsolidering af organisationens arbejde,“ siger sekretariatschef hos DareGender Andreas Beck Kronborg i pressemeddelelsen. 

"Jeg er også motiveret af min egen, meget positive, oplevelse af at være i en mandegruppe, der fortsætter med at mødes regelmæssigt. Hvor man hygger sig og kommer et lag dybere i eksistensen," skriver Jeppe Trolle Linnet på LinkedIn.