Ulrikke Ekelund er ny country lead i SelectionF

UEK_SH_print__1_
Ulrikke Ekelund. Foto: Privatfoto
11. aug. 2023 06.00
Med ansættelsen ønsker rekrutteringsplatformen at styrke sin tilstedeværelse i Danmark.

SelectionF udvider sine aktiviteter på tværs af Norden. Derfor har rekrutteringsplatformen for kvindelige bestyrelseskandidater og nordiske bestyrelser ansat Ulrikke Ekelund til at stå i spidsen for indsatsen i Danmark. 

"For at understøtte vores tilstedeværelse på det danske marked har vi derfor indgået en aftale med Ulrikke Ekelund om at blive vores nye country lead for Danmark," skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

Ulrikke Ekelund har 25 års erfaring fra primært lederstillinger i den finansielle sektor. I 2022 forlod hun posten som direktør for kommunikation i PensionDanmark for at gøre karriere som bestyrelsesmedlem. 

I øjeblikket sidder hun i bestyrelserne for Finansiel Stabilitet, Floating Power Plant og Netværket for selvmordsramte (Nefos), ligesom hun er medlem af repræsentantskabet i Realdania og af Arbejdernes Landsbanks Regional Advisory Board.

Hun skriver på LinkedIn, at hun har takket "ja" til stillingen som country lead for SelectionF i Danmark for "at bruge nogle dage hver måned på blandt andet at styrke basen af kvindelige kandidater og deltage i relevante bestyrelsesnetværk og -aktiviteter".

Bag SelectionF står blandt andre Mie Krog, der er bestyrelsesformand Sinful, Aarhus Letbane og Ruths Hotel samt bestyrelsesmedlem i blandt andet Nykredit, Forenet Kredit og Norlys, Jørgen Rasmussen, som er bestyrelsesfomand for Reelweel, Semco Norway og Safelane, samt tidligere statsminister og bestyrelsesprofessionel Helle Thorning-Schmidt.