Advokatundersøgelse af balletskolen får kritik 

20090616-141043-6-1920x1280we
Det Kongelige Teater har ikke henvendt sig til tidligere elever på balletskolen i arbejdet med en advokatundersøgelse af skolens forhold. Foto: Niels Ahlmann Olesen/NAO/Ritzau Scanpix
Tidligere elever på balletskolen skal selv opdage, at en advokatundersøgelse af Det Kongelige Teater er i gang. Det møder kritik af kulturordfører.

Det Kongelige Teater har ikke henvendt sig til tidligere elever på balletskolen i arbejdet med en advokatundersøgelse af skolens forhold.

Det får nu kritik af flere kulturordførere, skriver Politiken

Advokatundersøgelsen er igangsat for at undersøge forholdene på balletskolen, efter der er rettet stor kritik af undervisningsmiljøet. 

Ifølge den konstituerede direktør for hr og Jura på Det kongelige Teater, Louise Lee Leth, er det op til advokatfirmaet Horten at vurdere, hvordan man vil gøre opmærksom på undersøgelsen. 

Horten har annonceret undersøgelsen via. en pressemeddelese, i et opslag på balltskolens Facebook-side, på advokaternes og teaterets hjemmeside samt i en mail til forældre på balletsskolen med en opfordring til at videresende den til tidligere elever og forældre, fortæller advokat fra Horten, Rikke Søgaard Berth, til Politiken.

GDPR