Arbejdsgivere:
Erhvervsskoler og den grønne omstilling ignoreres i valgkampen

20110531-085508-6-1920x1301we
Faglærte er en forudsætning for, at Danmark kan komme i mål med den grønne omstilling. Og derfor burde erhvervsuddannelserne fylde mere i valgkampen, mener Dansk Industri. Foto: Henning Bagger/BAG/Ritzau Scanpix
19. okt. 2022 06.00
Kun Venstre har talt om investeringer i erhvervsuddannelserne i valgkampen. Og det ærgrer Dansk Industri, der efterlyser fokus på den grønne omstilling, og det behov for faglærte og investeringer i erhvervsskolerne, som er nødvendig for, at Danmark skal nå sine klimamål.

Der bliver langt fra talt nok om behovet for faglærte og de investeringer i erhvervsskolerne, som er nødvendige for at nå i mål med den grønne omstilling, når partierne gør sig til over for vælgerne i valgkampen, mener arbejdsgiverorganisationen Dansk Industri.

“Den grønne omstilling måtte gerne fylde mere i valgkampen. Faglærte er en forudsætning for, at vi kommer i mål med den grønne omstilling. Det måtte gerne stå tydeligere hos partierne generelt i valgkampen,” siger Signe Tychsen Philip, underdirektør hos Dansk Industri, til A4 Uddannelse, der dog fremhæver Venstre, som har fremlagt et forslag om investeringer i erhvervsuddannelserne, som eneste undtagelse. 

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

logo

Vil du læse hele artiklen?

Vi bringer dig nyheder
om dansk politik med fokus på
job, uddannelse og velfærd

89 kr
pr. måned

Bliv abonnent
A4 Aktuelt
Allerede abonnent?

Glemt kodeord