Charlotte er nomineret til Årets TR: - Hun har givet mig selvtilliden tilbage

Nyborg_1
Charlotte Madsen har arbejdet 25 år i Føtex Nyborg, hvoraf de sidste tre har været som tillidsrepræsentant. Den 25. november kan hun løbe afsted med prisen som Årets TR, der kåres af A4 Medier i DR's Koncerthus. Foto: Eno Krogh
Charlotte Madsen har været 25 år i Føtex Nyborg. De seneste tre år har hun også været tillidsrepræsentant. Nu er hun en af de fem finalister til Årets TR.

Når A4 Medier den 25. november kårer årets tillidsrepræsentant i DR's Koncerthus, er Charlotte Madsen fra Føtex i Nyborg en af fem finalister til prisen. Hun er udvalgt blandt 328 indstillede kandidater. 

Charlotte har de senetse 25 år arbejdet i Føtex Nyborg, hvoraf hun i nu tre år har fungeret som tillidsrepræsentant. Det har hun gjort så godt, at hendes kollega Mathilde Hansen indstillede hende til prisen som Årets TR. 

LÆS OGSÅ: Inge er blandt de fem nominerede til Årets TR: - Hun er Bakkegårdens mor

I sin indstilling af Charlotte skriver Mathilde:

- Hun har givet mig selvtilliden og styrken til at komme tilbage til jobbet igen på en god måde, efter jeg røg ned med angst og ikke kunne finde mig selv. Uden hende var jeg ikke kommet så langt, som jeg er i dag.

Artiklen fortsætter efter videoen

Selv blev Charlotte både overrasket og glad, da hun fik meldingen om, at hun var en af de fem finalister til Årets TR.

- Først troede jeg, det var en sælger. Så fandt jeg ud af, hvad det handlede om og blev helt rørt. Det er Mathildes fortjeneste, for det er hende, der har indstillet mig, og at det kommer fra hende, betyder noget helt særligt.

Hun har givet mig selvtilliden og styrken til at komme tilbage til jobbet igen på en god måde, efter jeg røg ned med angst og ikke kunne finde mig selv. Uden hende var jeg ikke komme så langt, som jeg er i dag.
Mathilde Hansen om at indstille Charlotte Madsen til Årets TR

Mathilde Hansen har indstillet sin mentor til prisen som årets tillidsrepræsentant. Foto: Eno Krogh.

Inklusion på arbejdspladsen er et hjertebarn 

Charlotte er Mathilde Hansens mentor i Føtex Nyborg, hvor Mathilde startede som praktikant og siden blev flexjobber. Og netop arbejdet med inklusion på arbejdspladsen er noget, der ligger Charlotte Madsen meget på sinde. 

- Der skal være plads til alle, og det skal ikke bare være noget, man siger, fordi det lyder godt. Man skal gøre noget for det. Alle skal have en chance, og alle kan, hvis de får den rigtige støtte. Ellers kan det ikke lade sig gøre. Det mest sørgelige er, når mennesker ryger ud, fordi de ikke får den rigtige støtte. 

For Mathilde kan det ikke understreges nok, hvor stor en betydning Charlotte har for hende. 

- Vi kan have mange forskellige folk ansat i vores butik, og det har Charlotte en stor del af fortjenesten for. Hver dag, når jeg går hjem, og det er gået godt, skal jeg have et klap på skulderen. Det er vores ting. Hun er en fantastisk mentor. Jeg havde prøvet at få flexjob i mange år, før det lykkedes, og det var ikke sket uden Charlotte. 

Alle skal have en chance, og alle kan, hvis de får den rigtige støtte. Ellers kan det ikke lade sig gøre. Det mest sørgelige er, når mennesker ryger ud, fordi de ikke får den rigtige støtte

Charlotte Madsen, nomineret til Årets TR

Charlotte fremhæver også relationen med Mathilde som helt speciel. 

- Det er også fantastisk for mig. Hvorfor skal de sårbare altid falde? Så selvfølgelig ville jeg være Mathildes mentor, da sagsbehandleren spurgte. Det er det fedeste af det fedeste at se, når det hjælper. Jeg lever på glæden, og vi griner og ping ponger nu. 

Kenneth Biller er varehuschef i Føtex Nyborg. Han finder de store roser frem, når han skal beskrive TR'eren Charlotte.

- Charlotte er topengageret, og det betyder meget for mig som arbejdsgiver, for det giver et super samarbejde. Hun løser alle de gnindniger, der kan være i hverdagen, før det eskalerer, og hun er personen, som alle tør gå til. Hun kan være bestemt, når der er brug for det, og hun er et kæmpestort bindeled.  

Elsker at være tillidsrepræsentant 

Arbejdet som TR kan være en krævende omgang. Alligvel er Charlotte ikke i tvivl om, det er det hele værd.

- Alle landets tillidsrepræsentanter skal have kredit, for det er bestemt ikke altid en dans på roser. Det har jeg også oplevet selv, men jeg elsker og nyder det alligevel. 

Louise har været tillidsrepræsentant i under et år: Nu er hun nomineret til Årets TR

Hos Mathilde vil det frembringe en helt særlig glæde, hvis Charlotte skulle løbe med prisen som Årets TR den 25. november.

- Hun så det bedste i mig og gør så meget godt for sine medmennesker. Hun er der altid. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor meget det vil betyde for mig, hvis hun vinder. Jeg tror, jeg ville fælde en tåre.  

GDPR