Dansk Erhverv savner plan:
Frisører kunne åbne uden problemer

20200315-132916-L-1920x1280we
Ifølge Brian Mikkelsen, administrerende direktør i Dansk Erhverv, er det nødvendigt, at der snart kommer klarhed om fremtidige faser af genåbningen, "fordi så kommer der lys for enden af tunnelen". (Arkivfoto) Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix
TEMA: Corona i Danmark
10. mar. 2021 05.22
Det må være muligt at lave en langsigtet plan for, hvornår restauranter og frisører kan åbne, siger direktør.

I en netop offentliggjort aftale om yderligere genåbning af Danmark er der ikke meget at se frem imod for landets små og store erhverv.

Reglerne for butikker mellem 5000 og 10.000 kvadratmeter lempes. Men det er sådan set også det. Og det ærgrer Brian Mikkelsen, der er administrerende direktør i erhvervsorganisationen Dansk Erhverv.

- Det er blandet. Det er positivt, at der kan komme flere ind i de store butikker, og også at flere unge nu kan komme tilbage på deres uddannelsessted.

- Men jeg er ærgerlig og skuffet over, at man ikke er kommet med en egentlig genåbningsplan. Fordi med de smittetal, der er, og med den udvikling, vi har, så burde liberale erhverv også kunne åbne uden problemer. Og det samme også med butikker i storcentre, siger han.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo
Få gratis adgang
Allerede abonnent?

Glemt kodeord