Dansk tv-vært får nyt job: Skifter til konkurrenten

20210602-163549-L-1920x1280we
Efter 14 års ansættelse stopper Camilla Martin som vært på TV3 og Viaplay. (Arkivfoto) Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
14. jul. 2021 07.27
Camilla Martin siger farvel og tak til TV3 og Viaplay. Til september venter nye opgaver på TV2 Sport for den tidligere badmintonstjerne.

Den danske badmintonstjerne Camilla Martin indstillede sportskarrieren tilbage i 2004, og nu indstiller hun sin skærmkarriere på TV3 og Viaplay.

Til september skifter hun nemlig til TV2, oplyser Nordic Entertainment Group i en pressemeddelelse.

Efter 14 års ansættelse stopper Camilla Martin som vært, og den netop overståede EM-slutrunde blev dermed hendes sidste opgave for tv-stationen og streamingtjenesten.

- Jeg har haft 14 fantastiske år på TV3 Sport med dejlige kolleger. Jeg skylder dem hele min tv-opdragelse og måde at gå til tv-mediet på. Jeg tager masser af gode minder med mig fra huset, og fra alle de rettigheder jeg har været med til at dække, siger Camilla Martin i pressemeddelelsen.

På TV2 Sport bliver det især fodboldbolden, som hun skal have i fokus, uddyber hun over for kanalen der.

- Sport er en kæmpestor del af mit liv, og jeg ser frem til at få lov til at arbejde videre med sportsverdenen hos TV2. Og så glæder jeg mig til at skulle holde styr på både Carsten Werge og Jim Laugesen, siger Camilla Martin i pressemeddelelsen fra TV2.

Ansættelsen af Camilla Martin er endnu et skridt i styrkelsen af TV2's fodboldredaktion, der skal være med til at sikre vækst på TV2 Play og samle seerne, når kanalen fra 2022 skal dække det danske herrelandshold i fodbold, tilføjer TV2 i pressemeddelelsen.

Hos TV3 Sport og Viaplay er man nu i gang med at lede efter Camilla Martins afløser.

- Vi er glade for at have haft hende på holdet, og vi ønsker hende held og lykke med de fremtidige opgaver. Camilla efterlader et stærkt indtryk, men også en redaktion med masser af stærke kolleger, som kan løfte hendes opgaver, siger sportschef Kim Mikkelsen i pressemeddelelsen fra Nordic Entertainment Group.

47-årige Camilla Martin indstillede sin sportskarriere i 2004 efter 13 danske singlemester i træk, et verdensmesterskab, All England og sølv ved OL i Sydney 2000.

I 2013 blev Camilla optaget i sportens Hall of Fame.

/ritzau/