Dennis Kristensen:
Fagbevægelsen skal kunne samarbejde med alle partier

20180403-150335-L-1920x1277we
I en serie på tre afsnit kommer Dennis Kristensen med sine bud på, hvordan fagbevægelsen skal vende mange års medlemstilbagegang. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
21. jul. 2021 06.00
Det er snart 20 år siden, at fagbevægelsen formelt kappede båndene til Socialdemokratiet. Alligevel mener tidligere FOA-formand Dennis Kristensen, at der fortsat er forbund, som ikke ønsker at samarbejde med alle partier.

Efter 16 år som forbundsformand for FOA har Dennis Kristensen oplevet både op- og nedture i sit liv i fagbevægelsens top.

Han har fulgt medlemstilbagegangen i fagbevægelsen på tætteste hold. En tilbagegang som allerede begyndte nogle år inden, Dennis Kristensen blev valgt til at stå i spidsen for en af landets største offentlige lønmodtagerorganisationer i maj 2002.

I en serie på tre afsnit kommer Dennis Kristensen med sine bud på, hvordan fagbevægelsen skal vende mange års medlemstilbagegang. I første afsnit fortalte han, hvordan et engagerende medlemsdemokrati er afgørende for fagbevægelsens fremtid, mens den tidligere portør i andet afsnit påpegede, at afstanden mellem de valgte i fagbevægelsen og medlemmerne ikke må blive for stor

LÆS OGSÅ: Engell: Sådan vil politikerne løse sygeplejerske-konflikten

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo
Få gratis adgang
Allerede abonnent?

Glemt kodeord