Mette F. på delvist genåbnet erhvervsskole:
Vi er smerteligt bevidste om forskellen på praktiske og almindelige uddannelser

20210414-153559-L-1920x1280we
Statsminister Mette Frederiksen besøgte onsdag eftermiddag erhvervsskolen TEC i Hvidovre i forbindelse med den delvise genåbning for skolens elever. Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
15. apr. 2021 09.02
- Genåbningen foregår i den takt, som vi har plads til det i pandemien, slog Mette Frederiksen fast, da hun besøgte en erhvervsskole.

Der skal fortsat lægges virtuelle mursten og trækkes virtuelle kabler halvdelen af tiden hjemme hos landets erhvervsskoleelever.

Det slog statsminister Mette Frederiksen (S) onsdag fast, da hun besøgte uddannelsesinstitutionen TEC i Hvidovre.

- Genåbningen foregår i den takt, som vi har plads til det i pandemien. Vi er smerteligt bevidste om, at der er meget stor forskel på at tage en uddannelse, hvor der er meget praktisk læring, og hvor man har behov for at være fysisk til stede i undervisningen og i dialog med sin underviser, og et almindeligt undervisningsforløb, sagde Mette Frederiksen til et kort pressemøde efter sit besøg.

Siden den 6. april har det været muligt for næsten alle elever på landets erhvervsskoler at møde fysisk ind 50 procent af tiden. Og det ligger endnu ikke fast, hvornår eleverne kan vende tilbage på skolebænken på fuld tid.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo
Læs med gratis i 4 uger. Intet kreditort - ingen binding. Ja tak
Allerede abonnent?

Glemt kodeord