Fem jobskift fra sidste uge

Heide
Marianne Heide er stoppet som forbundssekretær for HK og blevet fritstillet fra 14. november. Foto: HK
Læs om blandt andre Marianne Heide, som er blevet fritstillet som forbundssekretær i HK.

DEG udpeger nye ledere

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier (DEG) har forfremmet Stine Sund Hald til analysechef efter mere end syv års erfaring som chefkonsulent med fokus på teamkoordination og analyse. Mie Hovmark, også fra DEG, er blevet udnævnt til chefkonsulent, samtidig med at hun bevares i sin nuværende rolle som teamkoordinator.

Læs hele navnenyheden her

Copenhagen Pride styrker sin organisation

Copenhagen Pride har forfremmet Lea Hedeskov, der tidligere har haft rollen som eventkoordinator siden 2022, til produktionschef. I denne nye stilling vil Lea Hedeskov være ansvarlig for arrangementer både om sommeren og vinteren og sigter mod at gøre festivalpladsen mere tilgængelig for alle, inklusiv kørestolsbrugere.

Læs hele navnenyheden her:

Forbundssekretær i HK fyret

Marianne Heide er stoppet som forbundssekretær for HK og blevet fritstillet fra 14. november. Rasmus Darling er konstitueret som forbundssekretær med støtte fra chefrådgiver Tine Skov Jensen.

“Jeg vil gerne personligt takke Marianne Heide for hendes tid som forbundssekretær for HK. Marianne har siden tiltrædelsen i 2019 været en særdeles engageret forbundssekretær og dedikeret sparringspartner for både mig og Mads Samsing - såvel som for det tidligere formandskab," siger Forbundsformand Anja C. Jensen til A4 Overenskomst.

Læs hele navnenyheden her

Hanne Bech skifter til Københavns Kommune

Efter 12 år hos professionshøjskoler skifter Hanne Bech til en stilling i Københavns Kommune som chefkonsulent i ledelsessekretariatet for Uddannelse København, hvor hun skal have fokus på udvikling af veluddannet arbejdskraft til byens velfærdsområder.

Læs hele navnenyheden her

Dorte Skovgaard Wihre starter eget firma

Efter en karriere hos Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier og Danske Landbrugsskoler bliver Dorte Skovgaard Wihre selvstændig med virksomheden Skovgaards Bureau, hvor hun vil fortsætte sit arbejde med strategisk kommunikation og rekruttering for Danske Landbrugsskoler.

Læs hele navnenyheden her

Har du en navnenyhed, vi bør kende til? Send den til  [email protected]

GDPR