Fire jobskift fra sidste uge

4744063
Anne Vang Rasmussen har tidligere været direktør hos Niels Brock og børne- og ungeborgmester i Københavns Kommune. Foto: Pressefoto
Læs om blandt andre Anne Vang Rasmussen, der er er ny rektor på Københavns Professionshøjskole.

Sofie Findling er den nye underdirektør for Erhvervspolitik og Analyse hos Dansk Erhverv. Hun kommer fra en stilling som Head of Public Affairs hos Vipps MobilePay. Før det var hun særlig rådgiver for statsminister Mette Frederiksen (S). Sofie Findling har desuden en fortid som politisk konsulent i Socialdemokratiet samt særlig rådgiver i Erhvervsministeriet.

Læs hele navnenyheden her

Christian Lund Nielsen forlader Danske Professionshøjskoler 1. december. Her skifter han nemlig tilværelsen som chefkonsulent i professionshøjskolernes afdeling for analyse og fakta ud med en stilling som chefkonsulent i Uddannelses- og Forskningsministeriets departement i Center for Uddannelsespolitik og Trivsel.

Læs hele navnenyheden her

Gudrun Vinde avancerer til ny teamleder hos 3F's fagpolitiske center. Her skal hun arbejde med arbejdsmiljø og sundhed, ligestilling og mangfoldighed samt socialpolitik og tilbagetrækning. Gudrun Vinde var tidligere arbejdsmarkedspolitisk konsulent i 3F.

Læs hele navnenyheden her

Anne Vang Rasmussen overtager stillingen som rektor på Københavns Professionshøjskole fra årsskiftet, efter at hun har forladt sin post som direktør i Ballerup Kommune. Hun har tidligere været direktør hos Niels Brock og børne- og ungeborgmester i Københavns Kommune.

Læs hele navnenyheden her

Har du en navnenyhed, vi bør kende til? Send den til til redaktionen på [email protected].

GDPR