Fortsat uro på Arken:
Medarbejdere anklager direktør for ledelsessvigt

1136
Kunstmuseet Arkens bestyrelse har modtaget endnu en medarbejderklage. Denne gang er kritikken rettet mod museumsdirektør Christian Gether. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Scanpix
28. jan. 2022 06.00
I et anonymt brev til bestyrelsen for kunstmuseet Arken giver 20 medarbejdere udtryk for, at problemerne med arbejdsmiljøet endnu ikke er løst.

I et brev til bestyrelsen for Arken i Ishøj, som Politiken og Berlingske er kommet i besiddelse af, kritiserer medarbejderne museumsdirektør Christian Gether for ledelsessvigt i forbindelse med håndteringen af en tidligere sag om krænkelser og dårligt arbejdsmiljø.

Den række initiativer, ledelsen har taget for at rette op på arbejdsmiljøet på museet, er ifølge medarbejderne ikke nok.

LÆS OGSÅ: Museums-ansatte: - Vi oplever en alvorlig grad af stress og en konstant frygtkultur

- Hvordan skal vi kunne arbejde under en ledelse, der er mere optaget af omdømme udadtil end af museets reelle arbejdskultur og vores arbejdsvilkår? Hvordan skal vi kunne samle os som museum og medarbejderstab, når direktøren ikke tager ansvar for denne alvorlige krise, som vi står i?, står der ifølge Politiken i det anonyme brev.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo
Læs med gratis i 4 uger. Intet kreditort - ingen binding. Ja tak
Allerede abonnent?

Glemt kodeord