60-årig kommunalchef siger op og bliver sosu-elev:
Jeg vil gøre en forskel

Peter_Borup_S__rensen
- Det betyder meget for mig, at når man lægger så meget energi og tid i sit arbejdsliv, at man kan mærke, at man er med til at gøre en forskel for andre mennesker, siger Peter Borup Sørensen. Foto: Privat
14. jun. 2021 15.18
60-årige Peter Borup Sørensen har sagt sin stilling som sundhedschef i Viborg Kommune op. I stedet vil han læse til social- og sundhedshjælper.

Det er et lidt anderledes karrierespring den nu snart tidligere sundhedschef i Viborg Kommune Peter Borup Sørensen tager til august.

Her skifter han hæve-sænkebordet på rådhuset ud med en hverdag, hvor han kommer meget tættere på borgerne. Efter næsten fem år som sundhedschef skal han nemlig tilbage på skolebænken og læse til social- og sundhedshjælper i Lemvig.

LÆS OGSÅ: Selvstændig som 64-årig: 'Jeg har stadig lyst til at udvikle mig'

- Jeg savner det med at være helt tæt på borgerne. I mit job der snakker vi tit om borgerne og om, hvad der er godt for dem. Jeg har bare kunnet mærke, at det der med at have mulighed for at komme ud og være en del af borgernes liv og være med til at hjælpe dem i det daglige, det har jeg lyst til, siger Peter Borup Sørensen, der fyldte 60 år i februar:

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo
Få gratis adgang
Allerede abonnent?

Glemt kodeord