Lyd:
Er det tid til opgør med budgetloven?

BeFunky-collage__17___1_
Hør Mogens Lykketoft, Samira Nawa og Karsten Hønge i denne podcast. Foto: Ida Marie Odgaard, Celina Dahl og Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
TEMA: Podcast-serie: Fremtiden for centrum-venstre
7. sep. 2020 12.54

Tænketanken Cevea byder indenfor til endnu en omgang ‘De Progressive Mødesteder’, som er en række af aftener, hvor Cevea samler markante stemmer, politikere og ledende folk i fagbevægelsen.

Første aften blev afholdt den 3. september 2020. A4 Lyd var med. Aftenen var i coronaens tegn, og emnerne blev derfor diskuteret i lyset af den verdensomspændende pandemi.

Hvordan sikrer man, at kampen mod corona ikke går ud over klimaet og velværdskampen?

I podcasten kan du først høre tidligere formand for FN’s Generalforsamling og Socialdemokratiet, Mogens Lykketoft, om hans plan for, hvordan man kan håndtere corona og klima på én og samme tid.

Derefter inviterede vi beskæftigelsesordførerne for henholdsvist Radikale Venstre og SF, Samira Nawa og Karsten Hønge, ind til en mini-debat.

Hvordan ser SF og De Radikale forskelligt på løsningerne? Hvor kan de mødes? Og er der stadigt et egentligt Centrum-Venstre at snakke om?

Sidst men ikke mindst inviterede vi arbejdsmarkedsforsker Søren Kaj Andersen i studiet til en snak om arbejdsmarkedets udfordringer under corona-krisen? Har coronaen ligefrem styrket fagbevægelsen?

Gæster: Mogens Lykketoft, Samira Nawa, Karsten Hønge, Søren Kaj Andersen

Værter: Nicolai Kampmann & Thomas Nørskov

Producer: Thomas Nørskov

Tidskoder: 02:04 min - Mogens Lykketoft, 15:48 min - Samira Nawa & Karsten Hønge, 41:00 min - Søren Kaj Andersen