Frida blev fyret fra Jet-Time:
'Det ramte mig som et granatchok'

IMG_1680
Frida Ulrik-Petersen fungerer bedst med struktur, og det hænger ikke nødvendigvis sammen med at være arbejdsløs. Foto: Maja Vang
TEMA: Kastrup i knæ
6. sep. 2020 10.15
Efter 7 år mistede Frida Ulrik-Petersen sit arbejde i det danske flyselskab Jet Time. Det samme gjorde stort set alle hendes kollegaer. "Jeg var fuldstændig chokeret. Jeg vidste godt, der var mange, der skulle fyres, men jeg havde aldrig regnet med, at det var os alle sammen". Nu har hun og familien pakket deres drømme væk, indtil hun igen finder et job.

I påsken skulle Frida Ulrik-Petersen og hendes mand indfri en gammel drøm. Gennem mange år havde de sparet op til udbetalingen til et hus, så de og deres to drenge på 8 og 12 år endelig kunne flytte fra byen.

LÆS OGSÅ: Carsten blev fyret fra lufthavnen: 'Man bliver først klog, når man har mistet'

- Vi bor bag Købehavns Hovedbanegård, og vores børn kunne tænke sig græs under fødderne og et kæledyr. Vi har alt for lidt plads og trænger til en forandring.

Men en tirsdag i slutningen af juni blev husdrømmene slukket. Den dag blev den 41-årige Frida Ulrik-Petersen fyret sammen med stort set alle hendes cirka 300 danske kollegaer i flyselskabet Jet Time. Beskeden fik de via et online møde med direktøren. Kun 29, hovedsagligt fra ledelsen, blev tilbage.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo
Få gratis adgang
Allerede abonnent?

Glemt kodeord