Indekstal: Helsingør Kommune får strakspåbud i hjemmehjælpen

20210709-115454-5-1920x1280we
Arbejdstilsynet har fundet brud på arbejdsmiljøloven i hjemmehjælpen i Helsingør Kommune. Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix
27. sep. 2021 15.10
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i Assens og Helsingør det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til kommunerne i Assens og Helsingør det senest opgjorte døgn.

Assens Kommune har fået strakspåbud om fald, snublen i samme niveau og påbud indenfor øvrige kemi, støv og biologi i branchen aldersintegrerede institutioner.

Helsingør Kommune har fået strakspåbud vedrørende personforflytning i branchen hjemmehjælp.

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret et påbud og to strakspåbud til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].