Indekstal: Tilsyn beder kommune udbedre problemer med vold

20181026-102214-L-1920x1277we
Syddjurs Kommune har modtaget påbud vedrørende vold og traumatiske hændelser i branchen døgninstitutioner for personer med psykiske handicap. (Genrefoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
30. jul. 2021 09.53
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i Odsherred, Aalborg, Syddjurs og Thisted det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til kommunerne Odsherred, Aalborg, Syddjurs og Thisted det senest opgjorte døgn.

Odsherred Kommune har fået kompetencepåbud om komplekse arbejdsmiljøproblemer indenfor luftkvalitet og påbud om unødig støj på skoler, i kontorer m.m. i branchen folkeskoler o.lign. 

Aalborg Kommune har fået påbud vedrørende kemisk risikovurdering i branchen dagcentre mv..

Derudover har Syddjurs Kommune modtaget påbud vedrørende vold og traumatiske hændelser i branchen døgninstitutioner for personer med psykiske handicap.

Også Thisted Kommune har også fået registreret påbud om arbejdspladsvurdering (apv) i branchen plejehjem.

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret seks påbud til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

logo

Vil du læse hele artiklen?

Vi bringer dig nyheder
om dansk politik med fokus på
job, uddannelse og velfærd

89 kr
pr. måned

Bliv abonnent
A4 Aktuelt
Allerede abonnent?

Glemt kodeord