Isas videoer hjalp pressede kolleger under corona:
'Regler overlever ikke altid mødet med virkeligheden'

isa_ynill
26-årige Isa Ynill er salgsleder og arbejdsmiljørepræsentant i Netto i Brøndby. Foto: Privat
TEMA: Arbejdsmiljøet efter corona
1. jun. 2021 06.00
I Danmarks største dagligvarekæde er app'en 'My Netto' blevet omdrejningspunkt for arbejdsmiljøindsatsen, hvor interaktive træningsvideoer om konflikthåndtering har været uvurderlige under coronakrisen. Det er helt unikt, at medarbejderne selv producerer indholdet, siger AMR.

-  Kunderne havde kortere lunte. Hvor det normalt handler om, at folk har en dårlig dag eller lignende, kom vreden nu fra, at folk var skidebange. Hvor udsolgt gær før var en irritation, var det nu frygt for, om familien kunne få noget at spise.

Sådan beskriver 26-årige Isa Ynill, arbejdsmiljørepræsentant og salgschef i Netto Brøndby, den nye virkelighed, som hun og kollegerne mødte i marts sidste år, da coronakrisen lukkede landet ned, og der opstod varemangel og kaotiske tilstande i landets Netto-butikker.

LÆS OGSÅ: Markant stigning i trusler og vold, men ikke i sygefravær: Sådan knækkede Netto arbejdsmiljø-koden under corona

Men medarbejderne var godt forberedt. I løbet af de seneste par år er de nemlig blevet trænet i at håndtere arbejdsmiljøproblemer gennem app'en 'My Netto', der blandt andet indeholder interaktive videoer om konfliktnedtrapning.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo
Læs med gratis i 4 uger. Intet kreditort - ingen binding. Ja tak
Allerede abonnent?

Glemt kodeord