Koda ansætter interim politisk direktør

7f3898ee-9ce0-4275-9ffb-37867e985b2c-w_9601
Anna Porse Nielsen overtager det politiske og kommunikative område i Koda efter Dicle Duran Nielsen, der tiltræder en stilling som administrerende direktør i Danske Medier. Foto: Koda
Anna Porse Nielsen har erfaring fra de indholdsproducerende brancher og kulturområdet.

26. februar tiltræder Anna Porse Nielsen som interim politisk direktør for musikrettighedsorganisationen Koda, der har 50.000 medlemmer bestående af komponister, sangskrivere og musikforlag.

Det oplyser Koda i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder mig til at dedikere mig 100 procent til musikbranchen efter at have arbejdet på tværs af de kulturelle brancher i så mange år. Musikbranchen står over for store udfordringer i form af nye teknologier, forretningsmodeller og platforme. Det kræver et konstant fokus på hele tiden at styrke de politiske rammevilkår, samtidig med at vi styrker diversiteten og bæredygtigheden i branchen," siger hun i pressemeddelelsen.

Anna Porse Nielsen har gennem de seneste mere end 15 år arbejdet som strategisk rådgiver i rådgiverhuset Seismonaut, som hun har været med til at  etablere. Før det var hun leder af Center for Oplevelsesøkonomi i Rambøll Management, udviklingskonsulent med ansvar for internationalisering i Dansk Erhverv - tidligere Dansk Handel og Service - og eksportrådgiver i Montreal i Canada for Udenrigsministeriet.

Anna Porse Nielsen overtager det politiske og kommunikative område i Koda efter Dicle Duran Nielsen, der tiltræder en stilling som administrerende direktør i Danske Medier.

GDPR