Tidligere journalistformand Lars Werge og hans hustru starter eget forlag

20180405-145200-1-1920x1277we
Tidligere formand for Dansk Journalistforbund direktør for Danske Biografer Lars Werge. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Tidligere formand for Dansk Journalistforbund og forhenværende direktør for Danske Biografer Lars Werge starter forlag sammen med sin kone.

Udover at være mediepolitisk chef ved Dansk Erhverv kan Lars Werge nu også tilføje forlægger og selvudgiver til sit CV. Sammen med sin kone, Mette Werge Whitt, har han nemlig startet et lille familieforetagende i form af forlaget Werge & Whitt.

Det skriver Mette Werge Whitt i et opslag på sin LinkedIn-profil

Ægteparret får desuden hjælp til hjemmeside, logo, logistik og distribution af deres sammenbragte børn.

Med det nye forlag behøver parret ikke vente på nogen, når en god historie opstår. Visionen med familieforlaget er nemlig, at parret kan udgive gode historier, når de presser sig på, påpeger Mette Werge Whitt. 

"For det er det, der sker – vi udgiver ikke bøger, alene fordi vi kan, men fordi vi mener, vi har en god historie, der må ud at leve," skriver hun i LinkedIn-opslaget.  

Parret har ikke haft megen tvivl omkring at etablere en virksomhed sammen som ægtefæller.

"Min mand og jeg har for længst erkendt, at vi rigtig godt kan lide at lave noget sammen – tænke og udvikle holdninger, være nysgerrige sammen på samfund, mennesker og viden. Og fordi vi begge elsker ord og mener, at ord skaber virkelighed – at ord gør en forskel," skriver hun.

Mette Werge Whitt har en lang karriere bag sig hos Ekstra Bladet - først som projektleder og derefter som redaktionschef. I dag er hun selvstændig konsulent inden for projektledelse.

GDPR