Madsen og Reimer Bo: Mette Frederiksens regering er den mest EU-skeptiske siden 1972

Reimer+KM51

'Madsen & Reimer Bo' kan høres på Itunes eller Spotify

Mette Frederiksen træder i udenrigspolitisk karakter og langer ud efter kritiske europæere. Mere USA, mindre EU, siger hun. Det er et af temaerne i det nyeste afsnit af 'Madsen & Reimer Bo' - A4's podcast om dansk politik.

- Hendes regering er den mest EU-skeptiske, vi har haft siden 1972, siger Kristian Madsen.

LÆS OGSÅ: Madsen og Reimer Bo: Karsten Lauritzen har taget et stik hjem med øremærket barsel

Men hvad med det forsvarspolitiske samarbejde i EU? Vil hun afskaffe Danmarks forsvarsforbehold? Det vender Madsen og Reimer Bo også i denne uges afsnit.

Og så når de også en tur forbi Kristian Thulesen Dahl, der siger, at han har trukket en streg i sandet. Men var det i kviksand? spørger de to.

Sidst men ikke mindst vender de også Enhedslistens Robin Hood-udspil. De vil tage 17 milliarder fra de rige og give til de lavestlønnede. Det har fået det borgerlige Danmark op af stolene. Og det er en god markedsføring af Enhedslistens politik, mener Kristian Madsen.

- Det er en Dansk Folkeparti-light. Virkelig dygtig politisk kommunaktion, siger han og henviser til, hvordan Dansk Folkeparti i gamle dage kom med værdipolitiske markeringer, der ikke havde gang på jord. Det fik venstrefløjen til at rase og satte fokus på Dansk Folkepartis politik.

'Madsen & Reimer Bo' kan høres på Itunes eller Spotify

GDPR