Formand for Novo Nordisks Officeklub vinder særpris for enestående organiseringsresultater

_DSC7944
Marianne Larsen, formand i Novo Nordisks Officeklub og stående i midten på fotoet, modtager sammen med to kolleger prisen som Årets organiser på Cirkusbygningens scene. Foto: Martin Sylvest Andersen/A4 Medier
Prisen som Årets organiser, der onsdag aften blev uddelt af A4 Medier foran næsten 500 fremmødte gæster i Cirkusbygningen i København, gik til Novo Nordisks Marianne Larsen. Hun får prisen for en kontinuerlig, målrettet og struktureret indsats for at organisere de administrative medarbejdere hos medicinalgiganten.

Til stående ovationer fra Cirkusbygningens publikum kunne Marianne Larsen fra Novo Nordisk onsdag aften lade sig hylde som vinder af A4 Mediers Årets organiser-pris. 

I kriterierne til den fornemme hæder, der blev uddelt for anden gang - i år i samarbejde med Fødevareforbundet NNF - hedder det blandt andet, at prisen uddeles til en person, der er gået forrest i kampen for at organisere kollegerne på arbejdspladsen. 

Noget, som Marianne Larsen, der både er tillidsrepræsentant og formand for Officeklubben hos Novo Nordisk, i den grad har været primus motor for er lykkedes hos medicinalgigantens administrative medarbejdere.

Således er Officeklubben, der repræsenterer netop den af administrative del af Novo Nordisks medarbejderstab, siden 2017, hvor Marianne Larsen startede som formand, gået fra at være godt 200 organiserede medlemmer til i dag at være knap 700.

Og særligt de seneste to år har der været ild i Officeklubbens indmeldelsesblanketter, hvor der er kommet mere end 250 nye medlemmer til.

Med den in mente var det da også helt på sin plads, at det blev lige præcis Marianne Larsen, der kunne lade sig krone som vinder af Årets organiser, lød det på Cirkusbygningens scene fra prisuddelere Elisa Rimpler, forbundsformand i BUPL, og Ole Wehlast, forbundsformand i NNF.  

En bevæget prisvinder 

På Cirkusbygningens scene var en tydeligt bevæget Marianne Larsen, der modtog publikums hyldest og den fornemme anerkendelse. 

Således lød det i takketalen fra vinderen selv: 

"Prisen går først og fremmest til alle vores medlemmer i klubben, vores afdeling og vores arbejdsplads," fortalte Marianne Larsen, der havde taget to af kollegerne fra Officeklubben med på scenen for at modtage hæderen.

Foruden den fornemme anerkendelse kan Marianne Larsen også tage hjem med en præmiecheck på 5.000 kroner til den faglige klub sponsoreret af 3F under armen.

Se mere om Marianne Larsen og hendes ufortrødne arbejde for at organisere den administrative gren af Novo Nordisk her 

GDPR