Mød os på A4 Mediers scene på Folkemødet

information_folkem__dehuset_infobox
“Vi vil gerne bringe debatten om og stemmerne fra den danske model helt ind i hjertet på vores store fælles demokratifestival," siger A4’s chefredaktør, Kristian Madsen. Foto: Folkemødet
22. feb. 2024 06.00
På årets folkemøde på Bornholm har A4 Medier for første gang sin egen scene for at sætte fokus på den danske model.

For første gang deltager A4 Medier med egen scene på Folkemødet på Bornholm.

Målet er at møde læserne og sætte fokus på den danske model.

“Vi vil gerne bringe debatten om og stemmerne fra den danske model helt ind i hjertet på vores store fælles demokratifestival," siger A4’s chefredaktør, Kristian Madsen.

“Hos os vil man kunne opleve de store og vigtige debatter, der præger politik, arbejdsmarked og samfund lige nu - i Folkemødets bedste tradition for en uformel, afslappet stemning. Det må godt være lidt sjovt, selv om det er alvor,” uddyber han.

LÆS MERE OM A4 MEDIERS FOLKEMØDESCENE

Folkemødet, der i år finder sted 13.-15. juni i Allinge på Bornholm, tiltrækker hvert år hundredvis af organisationer, partier, foreninger og virksomheder. 

A4 Mediers scene kommer til at danne ramme om en række aktuelle debatter og events med såvel virksomheder som organisationer.

Der er fortsat mulighed for at leje en plads på A4's scene og at booke en af A4's redaktører som moderator for en event eller debat.